Főoldal
Egyházak


Kondor Péter az új evangélikus püspök (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2018. március 5. - Kondor Péter békéscsabai lelkészt választották a Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Déli Egyházkerületének új püspökévé - közölte az Evangélikus Információs Szolgálat hétfőn az MTI-vel.

Bővebben...
 

Új elöljárót választottak a Tihanyi Bencés Apátság élére (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Veszprém, 2018. február 17. - Mihályi Norbert Jeromost választották a Tihanyi Bencés Apátság élére, az új perjel Korzenszky Richárd lemondását követően vette át a tisztséget - közölte az apátság szombaton.

Bővebben...
 

Soltész: természetes, hogy a kormány támogatja az egyházi iskolákat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Esztergom, 2018. február 16. - Teljesen természetesnek nevezte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, hogy amikor a magyar emberek túlnyomó többsége fontos értéknek tartja a kereszténységet az életében, a kormány támogatja az egyházi iskolákat.

Bővebben...
 

Hortobágyi T. Cirill az új pannonhalmi főapát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Győr, 2018. február 16. - Hortobágyi T. Cirill főmonostori perjel lett az új pannonhalmi főapát, miután Ferenc pápa, elfogadva a főapátválasztás január 6-i eredményét, pénteken kinevezte a tisztségre - tájékoztatta a főapátság az MTI-t.

Módosítás dátuma: 2018. február 17. szombat Bővebben...
 

Ravasz László-emlékkiállítás nyílik Kecskeméten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kecskemét, 2018. február 16. - Ravasz László református püspök életét és munkásságát bemutató emlékkiállítás nyílik a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Múzeumában Kecskeméten pénteken.

Bővebben...
 


23. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 86 vendég böngészi