Főoldal
Egyházak


Donald Trump: a hit az amerikai élet és szabadság középpontjában áll (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Washington, 2018. február 8. - A hit az amerikai élet és szabadság középpontjában áll - hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az idei  Nemzeti Imareggelin  csütörtökön Washingtonban.

Bővebben...
 

A magyar kormány 630 millió forinttal támogatja a Királyhágómelléki Református Egyházkerületet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest/Nagyvárad, 2018. február 2. - A magyar kormány egy tavalyi döntése értelmében 630 millió forinttal támogatja a Királyhágómelléki Református Egyházkerület különböző fejlesztési terveit, amelyek szociális és oktatási intézmények, valamint közösségi és hitéleti célok támogatására irányulnak - jelentette ki Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára Nagyváradon.

Bővebben...
 

Orbán Viktor Európa és a Közel-Kelet helyzetéről beszélt a bécsi érsekkel (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Bécs/Budapest, 2018. január 30. - Christoph Schönborn bíborossal, bécsi érsekkel is találkozott ausztriai látogatásán Orbán Viktor kedden - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Módosítás dátuma: 2018. január 30. kedd Bővebben...
 

Soltész: 9,7 milliárd forintos támogatást kap a premontrei rend (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Gödöllő, 2018. január 25. - Négy éven keresztül összesen 9,7 milliárd forintos támogatást nyújt a kormány a 2020-ban fennállásának 900. évfordulóját ünneplő premontrei rendnek - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón, Gödöllőn.

Bővebben...
 

Tőkés László: Az EP nyilvánítsa a tordai vallásbékét kiemelt jelentőségű európai értéknek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Brüsszel, 2018. január 23. - Mivel a történelemben ritkán fordul elő, hogy egy esemény olyan egyetemes rangra emelkedjék, mint a vallásszabadságról szóló tordai vallásbéke, az Európai Parlament nyilvánítsa a törvényt kiemelt jelentőségű európai értéknek, továbbá január 13-át a vallásszabadság európai emléknapjának - jelentette ki Tőkés László fideszes európai parlamenti képviselő Brüsszelben kedden.

 

Módosítás dátuma: 2018. január 23. kedd Bővebben...
 


24. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 89 vendég böngészi