Főoldal
Egyházak


Ferenc pápa szeptemberben Magyarországra látogat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2021. március 8. - Ferenc pápa Magyarországra látogat és részt vesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szeptember 12-ei záró szentmiséjén - közölte Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek hétfőn az MTI-vel.

Módosítás dátuma: 2021. március 08. hétfő Bővebben...
 

Soltész: a nemzet számára fontos az egyházi nevelés (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Győr, 2021. február 26. - Az egyházi nevelés fontosságáról beszélt a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Győrben, ahol 4,6 milliárd forint hazai forrásból újul meg a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda épülete.

Módosítás dátuma: 2021. február 27. szombat Bővebben...
 

Bátran és alázatosan szolgálni (magyarnemzet.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

Fotó: Mirko István
2021. február 20. - Balog Zoltán: Az egyháznak oda kell mennie, ahol az emberek vannak

Módosítás dátuma: 2021. február 22. hétfő Bővebben...
 

Orbán Viktor: nagy szükség van arra, hogy a magyar reformátusok erőt, hitvalló bátorságot és összefogást mutassanak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. február 18. - Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló levelet küldött Balog Zoltánnak abból az alkalomból, hogy a Dunamelléki Egyházkerület püspökét megválasztották a Magyarországi Református Egyház Zsinata lelkészi elnökévé - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Bővebben...
 

A református egyház tulajdonába kerül az egyik nyírbátori általános iskola (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Nyírbátor, 2021. február 17. - A kormány több mint 1,3 milliárd forint támogatást biztosít a Nyírbátori Református Egyházközségnek az általa működtetett Báthory Anna Református Általános Iskola épületének megvásárlásához és felújításához - közölte Simon Miklós, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón szerdán Nyírbátorban.

Bővebben...
 


8. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 179 vendég böngészi