Főoldal
Egyházak


Semjén: jelentősen nőtt az egyházak oktatási és köznevelési szerepvállalása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2019. december 2. - Csaknem kétszeresére nőtt az egyházak oktatási és köznevelési szerepvállalása 2010 óta - jelentette ki a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes hétfőn az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtti éves meghallgatásán.

Bővebben...
 

Az adventi időszakban Magyarországon és a Vatikánban egyszerre kezdődik az Eucharisztikus Kongresszusra való készülés (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Vatikánváros/Róma, 2019. november 21., csütörtök - A budapesti Vörösmarty téren és a Vatikánban egyszerre indul a jövő évi magyarországi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust (NEK) előkészítő program - mondta el Erdő Péter bíboros az MTI-nek csütörtökön Rómában.

Bővebben...
 

Szijjártó: Magyarország felelősséget visel a világ valamennyi keresztény közössége iránt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2019. október 29. - Magyarország tettekkel is bizonyítja, hogy egy európai keresztény állam viselhet felelősséget a világ valamennyi keresztény közössége iránt - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Módosítás dátuma: 2019. október 29. kedd Bővebben...
 

Világszerte fokozódik a keresztények elleni erőszak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Varsó, 2019. október 24. - Világszerte fokozódik a keresztényekkel szembeni erőszak, üldözésük 2017 óta leginkább Dél- és Kelet-Ázsiában erősödött fel - állapítja meg a Szükséget Szenvedő Egyház (Kirche in Not) pápai jogú nemzetközi katolikus segélyszervezet Lengyelországban bemutatott jelentése.

Bővebben...
 

Elölről kezdődik a Zilahi Református Wesselényi Kollégium visszaszolgáltatási pere (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár/Zilah, 2019. október 22. - A román legfelsőbb bíróság határozata alapján első fokon kezdődik újra a Zilahi Református Wesselényi Kollégium visszaszolgáltatási pere - közölte kedden a Királyhágómelléki Református Egyházkerület (KREK).

Bővebben...
 


8. oldal / 361

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 246 vendég böngészi