Főoldal Média
Média

Hajdú Péter eltûnik a köztévérõl

E-mail Nyomtatás PDF
MÁR CSAK VENDÉG "A Magyar Televízió menedzsmentjének folyamatos hitegetése és szerzõdésmódosítása lehetetlenné tette a mûsor gyártását az eddigi magas színvonalon és ezért megszakítjuk együttmûködésünket a közszolgálati televíziós csatornával" - jelentette ki Hajdú Péter, a Névshowr producere szerdai sajtótájékoztatóján. H
Módosítás dátuma: 2005. szeptember 15. csütörtök Bővebben...
 

Több mint 300 millióért készült el az EP új honlapja

E-mail Nyomtatás PDF
Olyan új internetes honlapot igyekezett kialakítani az Európai Parlament, amelyre lépve az érdeklõdõk otthon érezhetik magukat az Európai Unió választott képviselõtestületének világában - jelezte a honlapot hivatalosan felavatva kedden Brüsszelben Josep Borrel Fontelles, az EP spanyol elnöke.
Módosítás dátuma: 2005. szeptember 14. szerda Bővebben...
 

Az Európai Parlament új honlapja mindenek elõtt az Európai Unió polgárait kívánja megszólítani

E-mail Nyomtatás PDF
Az Európai Parlament elnöki tisztségét 2004 júliusa óta betöltõ Josep BORRELL FONTELLES e beszélgetésben ismerteti a Parlament új honlapjának filozófiáját, az információk elrendezésének módját és a honlapon bevezetett technikai újításokat «Kedvet csinálni Európához» Milyen szellemben készült az új honlap? Európa természetébõl adódóan rendkívül tág és összetett téma.
Módosítás dátuma: 2005. szeptember 14. szerda Bővebben...
 

A Berényi család hegemóniára tör

E-mail Nyomtatás PDF
TELEVÍZIÓS NÉZETTSÉG Az elmúlt héten a Barátok közt – hétfõ kivételével – minden áldott hétköznap az élre verekedte magát, a teljes lakosság körében pedig a csütörtöki és szerdai epizód a hét kettõ legnézettebb mûsorszámának bizonyult.
Módosítás dátuma: 2005. szeptember 11. vasárnap Bővebben...
 

Református rádió Borsodban

E-mail Nyomtatás PDF
Megvette a miskolci Európa Rádiót a Református Egyház – jelentette be Csomós József, a Tiszáninneni és Bölcskei Gusztáv, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke tegnap.
Módosítás dátuma: 2005. szeptember 10. szombat Bővebben...
 


395. oldal / 397

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 153 vendég böngészi