Főoldal
Média


Nem kerülnek titkosszolgálati munkatársak a szerkesztőségekbe ( InfoRádió/MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2015. november 4. - A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerdai közleménye szerint félremagyarázás, hogy titkosszolgálati munkatársak kerülnének az online tartalomszolgáltatók szerkesztőségeibe.

Bővebben...
 

A Magyar Hírlap jogi lépéseket tesz az arculatát felhasználó "álújság" miatt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. október 30. - A Magyar Hírlap jogi lépéseket tesz az arculatát felhasználó "álújság" miatt - közölte a médium pénteken az MTI-vel.

Bővebben...
 

MagyarBrands elismerést kapott a Duna és az MTI (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. október 19. - Gazsó L. Ferenc, az MTI igazgatója (b) és Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója (j) a MagyarBrands elismeréssel, amelyet Kövesdi Györgytől, a Superbrands Magyarország kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársától (k) vettek át

a közmédia Naphegy téri épületében 2015. október 19-én.  

Módosítás dátuma: 2015. október 19. hétfő
 

Gazdaságélénkítő és társadalomfejlesztő hatása van a szélessávú internetnek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. október 13. - A gazdasági növekedés gyorsítása, a versenyképesség fokozása és az életszínvonal emelése kulcsfontosságú feltételeként a társadalmi digitalizáció folyamatának felgyorsítását szorgalmazták elismert távközlési szakemberek a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) budapesti konferenciáján kedden tartott "szélesebb sávon a jövőbe" fórumon.

Bővebben...
 

Médiatanács: a legtöbb szponzort a TV2 műsorai vonzották (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. október 2. - A legtöbb szponzort a TV2 műsorai vonzották 2015 első felében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának e heti ülésén elfogadott tanulmány szerint - közölte az NMHH pénteken az MTI-vel.

Bővebben...
 


24. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 72 vendég böngészi