Főoldal
Média


Karas Monika: a fiatalok már az internetet értik média alatt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Siófok, 2015. szeptember 29. - Egy, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által támogatott kutatás eredményei szerint a felnövekvő nemzedékek már nem a nyomtatott sajtót, a rádiót vagy a televíziót értik média alatt, hanem elsősorban a hálózati kommunikációt - jelentette ki Karas Monika, az NMHH elnöke kedden Siófokon, a tizenhatodszorra megrendezett Internet Hungary konferencia megnyitóján.

Bővebben...
 

Új frekvenciát kapott a Kolozsvári Rádió, egész napossá válik a magyar adás (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2015. szeptember 29. - A romániai Országos Audiovizuális Tanács (CNA) keddi ülésén új ultrarövid hullámú frekvenciát hagyott jóvá a Kolozsvári Rádió számára, ez lehetővé teszi az egész napos magyar adás sugárzását - közölte a maszol.ro portál.

Bővebben...
 

Pódiumbeszélgetés Berlinben a német sajtó Magyarország-képéről készített elemzésről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Berlin, 2015. szeptember 21. - Pódiumbeszélgetést tartottak hétfő este Berlinben a Német Külpolitikai Társaság (DGAP) korábbi elemzéséről, amelyben a tekintélyes kutatóintézet a német sajtó Magyarországról szóló tudósításait elemezte.

Bővebben...
 

8 és fél év után kirúgták Nagy Katalint a Hír Tv-től (hvg)

E-mail Nyomtatás PDF

2015. szeptember 21. - Közös megegyezéssel távozik a Panaszkönyv, a Civil kaszinó, valamint a Civilizáció című produkciók szerkesztő-műsorvezetője, miután a múlt héten közölték vele, hogy nem tartanak igényt a munkájára.

Bővebben...
 

Levéltárba kerülnek a Magyar Rádió történelmi értékű dokumentumai (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. szeptember 10. - Levéltárba kerülnek a Magyar Rádió történelmi értékű dokumentumai; ezek első csomagját csütörtökön adták át a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltárának - olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztályának Facebook-oldalán.

Bővebben...
 


25. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 88 vendég böngészi