Főoldal
Média


Nevet váltott a Napi Gazdaság (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. szeptember 1. - Keddtől Magyar Idők néven jelenik meg a Napi Gazdaság - közölte a napilap főszerkesztője az MTI-vel.

Bővebben...
 

Intenzíven zajlik az internet "megtisztítása" Kínában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Peking, 2015. augusztus 18. - Már csaknem 15 ezer, online bűncselekménnyel gyanúsított személyt vettek őrizetbe és több mint 190 ezer törvénytelen tartalmat töröltek a kínai hatóságok annak a kampánynak a keretében, amelyet az "online bűncselekmények" elleni fellépés jegyében indítottak júliusban - számolt be kedden a közbiztonsági minisztérium.

Bővebben...
 

Nobilis Márton: hétfőn szerződnek a kormányzati kommunikációs tenderen nyertes cégekkel (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. augusztus 8. - Hétfőn írja alá a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) a szerződést azzal a három céggel, amely elnyerte az állami hirdetések kezelésére vonatkozó 25 milliárd forint keretösszegű tendert - jelentette ki az NKH elnöke szombaton, az M1 aktuális csatorna műsorában.

Bővebben...
 

Matolcsyék szócsöve lehet az Origo? (MNO)

E-mail Nyomtatás PDF

2015. augusztus 7. - Noha a Vs.hut üzemeltető New Wave Production Kft. neve fel sem merült az eddigi találgatások során, információink szerint a Matolcsy Györgyhöz is köthető vállalkozás ajánlotta a legtöbbet az Origóért.

Bővebben...
 

A Facebookon jeleskedő magyar politikusok a Twitteren sereghajtók (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szeged, 2015. augusztus 6. - A Facebookon jeleskedő magyar politikusok a Twitteren sereghajtók – állapítja meg a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) politológiai tanszék kutatócsoportjának tanulmánya.

Bővebben...
 


26. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 78 vendég böngészi