Főoldal
Média


Schmidt Mária is megvenné az Origót és a Heti Választ? (alfahir.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2015. július 30. - A Népszabadság információi szerint Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója Médiaháló Kft. néven médiacéget alapított, és érdeklődik a Magyar Telekom tulajdonában lévő Origo, illetve a Simicska Lajos tulajdonában lévő Heti Válasz iránt is.

Bővebben...
 

Az internetezők egyharmada használja profi módon a világhálót (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. július 29. - A felnőtt netezők 20 százaléka alacsony, 43 százaléka közepes, 37 százaléka pedig magas digitális kompetenciával rendelkezik a világháló használata terén - derül ki az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. által a Magyar Telekom támogatásával készített felmérésből.

Bővebben...
 

Magyar Idők lesz a Napi Gazdaság új neve (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. július 29. - Szeptember elején nevet vált a Napi Gazdaság, onnantól Magyar Idők néven jelenik meg - erősítette meg a napilap főszerkesztője az MTI-nek szerdán az mmonline.hu értesülését.

Bővebben...
 

Olaszországban bemutatták az internetes jogok nyilatkozatát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Róma, 2015. július  28. - Az internetes hálózathoz való hozzáférés joga, a személyes adatok védelme és törölhetősége, valamint a kultúrának és az oktatásnak az interneten keresztüli terjesztése is szerepel az Internetes Jogok Nyilatkozatában, amelyet kedden mutattak be Rómában.

Bővebben...
 

NYT: az online zsarolók egyre gyakrabban Bitcoinban kérik a fizetséget (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Washington, 2015. július 26. - Hackerek világszerte több millió magán és céges komputert, valamint weboldalt törtek fel, és egyre gyakrabban azt követelik áldozataiktól, hogy virtuális valutával, Bitcoinnal fizessenek nekik a birtokukba került adatok visszaszolgáltatásáért - írta vasárnap számában a The New York Times.

Bővebben...
 


27. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 412 vendég böngészi