Főoldal
Média


A Telekom eladná az Origót (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2015.06.29. - A Magyar Telekom megválna média-portfóliójától, a távközlési társaság a napokban postázta pályázati felhívását azoknak a cégeknek, amelyek korábban is érdeklődtek iránta, írja a Világgazdaság.

Bővebben...
 

Elkészült az online tartalomszolgáltatási piac szabályozási kérdéseiről tartott konzultáció összefoglalója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. június 19. - Elkészült az online tartalomszolgáltatási (OTT) piac szabályozási kérdéseiről tartott nyilvános konzultáció összefoglalója, az eszmecserében több médiapiaci szereplő is részt vett - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken az MTI-vel.

Bővebben...
 

Sportcsatornák ordító reklámjai miatt bírságot szabott ki a médiatanács (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. június 19. - A Sport1 és a Sport2 tévécsatorna az idei első negyedévben 33 alkalommal sértette meg a reklámhangerőre vonatkozó szabályokat, emiatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa 660 ezer forint bírságot szabott ki a televíziók médiaszolgáltatójára - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.

Bővebben...
 

Velencei Bizottság: az eddigi lépések jó irányba mutatnak, de további változtatásokra lenne szükség (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Brüsszel/Strasbourg, 2015. június 19. - A magyarországi médiaszabályozás javítása érdekében az elmúlt években született intézkedések jó irányba mutatnak, de a médiaszabadság javítása további lépéseket igényelne - foglalt állást pénteken elfogadott véleményében a magyar médiát szabályozó törvényekről az Európa Tanács alkotmányjogi szakértői testülete, a Velencei Bizottság.

Bővebben...
 

Együttműködési keretmegállapodást írtak alá a V4-ek közszolgálati médiavezetői Pozsonyban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Pozsony, 2015. június 18. - Kölcsönös műsorcserét és közös fellépést is lehetővé tevő együttműködési keretmegállapodást írtak alá a visegrádi négyek (V4: Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország) közszolgálati médiavezetői csütörtökön Pozsonyban.

Módosítás dátuma: 2015. június 18. csütörtök Bővebben...
 


29. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 75 vendég böngészi