Főoldal
Média


A Wikipédia kapta az Asztúria Hercegnő-díjat nemzetközi együttműködés kategóriában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Madrid/Oviedo, 2015. június 17. - A Wikipédia virtuális enciklopédia kapta az Asztúria Hercegnő-díjat nemzetközi együttműködés kategóriában 2015-ben - jelentette be a zsűri döntését szerdán Oviedoban.

Bővebben...
 

Konferencia a média társadalmi hatásáról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. június 11. - A nemzeti identitás megszületésében kulcsszerepe volt az aktuális történelmi felfogásnak és a médiának, utóbbi befolyásoló ereje pedig megsokszorozódott az olyan elektronikus eszközök megjelenésével, mint a televízió vagy az internet - emelte ki Apró István, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa Médiatudományi Intézetének kutatója a szervezet csütörtöki budapesti konferenciáján.

Bővebben...
 

Német kutatás: torz kép alakul ki Magyarországról a német és nemzetközi sajtó tudósításai révén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Berlin, 2015. június 11. - A német és a nemzetközi sajtóban Magyarországról szóló tudósítások számos sajtóorgánum esetében részben hiányosak, egyoldalúak, és olykor tartalmilag is hibásnak minősíthetők, ennek következtében pedig torz kép alakul ki az olvasókban Magyarországról - állapította meg a Német Külpolitikai Társaság (DGAP) egy csütörtökön Berlinben bemutatott elemzésében.

Bővebben...
 

Újságírófilmeket elemzett Kárpáti György új könyvében (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. június 9. - Címlapsztori - Az újságírószerep változása az amerikai hangosfilmben címmel írt összefoglaló munkát Kárpáti György; a Kultúrbarlang kiadásában megjelent kötetben a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetségének, a FIPRESCI-nek alelnöke az amerikai hangosfilm 90 évét tekintette át.

Bővebben...
 

Kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete televíziós díjait (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szombathely, 2015. május 28. - Átadták a Helyi Televíziók Országos Egyesülete Helyi érték-díj pályázatának díjait csütörtökön Szombathelyen.

Bővebben...
 


30. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 103 vendég böngészi