Főoldal Modellvilág
Modellvilág

Budapest Fashion Week – 2012 (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF2012. november 19. - A Magma Tűzszínház bemutatója a Budapest Fashion Week 2012 első napján tartott divatbemutatón a budapesti Akvárium Klubban 2012. november 19-én.

Módosítás dátuma: 2012. november 20. kedd Bővebben...
 

Újrahasznosított anyagokból készített ruhák bemutatója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF2012. november 15. – Budapest - Egy modell újrahasznosított anyagokból készült ruhát visel a Gondold újra! program keretében megrendezett divatbemutatón a budapesti Duna Plázában 2012. november 15-én.

Módosítás dátuma: 2012. november 15. csütörtök
 

Sokszínű bemutatók a Fashion Weeken (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. november 15. - Budapest - A londoni Rosie Benjamin és Anoosh dizájnerek munkái mellett 18 magyar tervező elegáns, extravagáns, újító és tradicionális kollekcióját mutatják be az idei Fashion Weeken hétfőtől szerdáig Budapesten, az Akvárium Klubban.

Bővebben...
 

A magyar divat újragondolói május közepén a kifutón (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. 04. 28. - Nagyszabású divatbemutatón mutatják be a "Gombold újra! - Divat a magyar" nevű öltözéktervezési pályázat döntőbe jutott kollekcióit május második vasárnapján a Szépművészeti Múzeumban. Az eseményen Magyarország divatnagykövetét is megválasztják.

Bővebben...
 

Szupermodell sokkoló múlttal: Natalia Vodianova (life-style.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


Natalia Vodianova a szupermodellek között is szuper, a kaméleon fajtából. Mindig tudni lehetett, hogy nehéz gyermekkora volt, most azonban megdöbbentő részleteket osztott meg a sajtóval.

Bővebben...
 


8. oldal / 33

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 356 vendég böngészi