Főoldal Kritika
Kritika

Megdöbbentő kritika a magyar profi sportról Ausztráliából (hvg)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. december 11. - Egy ausztrál újság honlapján személyes beszámolót írt honfitársainak magyarországi kosaras élményeiről Matthew Knight, a Sopron volt centere. A rólunk festett kép nem túl hízelgő.

Módosítás dátuma: 2017. július 25. kedd Bővebben...
 

Újra sok az öngyilkosság Magyarországon (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. december 5. - Egy nap alatt átlagosan hat-hét ember végez magával Magyarországon. Az öngyilkosság eszköze legtöbbször a kötél, az áldozatok közel négyötöde férfi.

Bővebben...
 

Farkas Gergely értékmentő sorozata: Dsida Jenő (barikad.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2010, december 1 - Méltatlanul elfeledett irodalmi nagyjainkról indított felszólalás-sorozatom mai részében ismét egy olyan embert szeretnék elsősorban a kormány, de egyben minden honfitársam figyelmébe ajánlani, akiről szomorúan kell megállapítanom, hogy bár kiemelkedő alakja volt a magyar irodalomnak, mégsem az őt megillető helyen kezeljük ma.

Módosítás dátuma: 2010. december 01. szerda Bővebben...
 

"Istenről, hazáról, meg ilyesmikről" (barikad.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2010, november 30 - A liberális értelmiség kirajzott a Belvárosból, hogy megnézze, milyen a magyar valóság. Az MTA által szervezett nacionalizmusról szóló konferenciát végighallgatva megállapíthatjuk: mindenki jobban járt volna, ha az íróasztaluk mögött maradnak...

Bővebben...
 

Falfirkák a Lánchídon, nyílt feljelentés (mti/OS)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. november 26. - A Szeretem Budapestet Mozgalom (SzeBu) (2010. november 24-én) nyílt feljelentést tett az I. és V. kerületi rendőrkapitányságon a Lánchídon található (www.szeretembudapestet.hu honlapon látható) falfirkák miatt.

Bővebben...
 


31. oldal / 52

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 45 vendég böngészi