Főoldal Kritika
Kritika

Már látszanak az unortodox gazdaságpolitika sikerei a magyar gazdaságban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. november 6. - Már látszanak az unortodox gazdaságpolitika sikerei a magyar gazdaságban - vélekedtek a Hitel-est című szerdai budapesti rendezvényen részt vevő közgazdászok.

Bővebben...
 

Fundamentalizmusok háborúja (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. szeptember 19. –  A hidegháború után a nagyhatalmak küzdelmét a civilizációk küzdelme váltja fel, a jövő konfliktusai pedig többé nem politikai ideológiákon, hanem kulturális (elsősorban vallásbeli) különbségeken alapulnak majd.

Bővebben...
 

Rezsicsökkentés – korszakváltás kezdete (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. szeptember 26. - „Nagy ellenállásra számítok, kísérletet fognak tenni arra, hogy visszaemeljék a rezsiárakat.

Bővebben...
 

Demokráciadeficit (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. augusztus 1. - Ismét egy új szóösszetétel kering a politikai arénában, és mert értelemszerűen elmarasztaló, máris alkalmazzák a magyar politikára, amit mindenképpen igyekeznek hiteltelenné tenni vagy legalább olyannak felmutatni a három évvel ezelőtti országgyűlési választások „botrányos” eredménye miatt, amely letarolta a baloldalt Magyarországon.

Bővebben...
 

Utazunk vagy visznek? (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. június 13. - Kilenc éve felültettek minket, illetve Magyarországot egy vonatra, amelynek a menetrend szerint meg kellene érkeznie belátható időn belül a kontinentális együttműködés prosperáló munkacsarnokába, ahol mindenki a maga tudásával és szorgalmával, jókedvűen építi a védelmet nyújtó tetőszerkezet alatt, a béke állapotában azt a világot, amit a sok háborút látott történelem utánra megálmodott.

Bővebben...
 


20. oldal / 52

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 78 vendég böngészi