Főoldal Sajtószemle
Sajtószemle

Jobb, ha tudja: ebbe mind beleegyezik, amikor belép Facebookra (hvg.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 21. - User's Digest nevű oldal azt tűzte ki célul, hogy magyar nyelven, röviden, érthetően teszi közzé az egyes webes szolgáltatások felhasználói feltételeit, így mindenki egyszerűen megtudhatja, mibe is egyezik bele, ha regisztrál.

Bővebben...
 

Martonyi: Horthy és Nyirő elfogadhatatlan (MTI - barikad.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 20. - Magyarország maradéktalanul elkötelezett az atlanti szövetség és értékei iránt - jelentette ki Martonyi János külügyminiszter a Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations) külpolitikai kutatóintézet szervezésében pénteken Washingtonban megtartott előadásában.

Bővebben...
 

A kitagadott - emlékezés Nyirő Józsefre, akinek a "nemzeti ügyek kormánya" "nem bocsát meg" (kurucinfo)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 20. - A napokban volt 59 esztendeje, hogy 1953. október 16-án spanyolországi emigrációjában elhunyt Nyirő József. Botrányba fulladt újratemetési kísérlete óta – a magyarság nagy-nagy szégyenére – nem tudni, hogy hamvai jelenleg hol vannak, és hogy mikor térhet végre örök nyugalomra a saját szülőföldjébe.

Bővebben...
 

A nemzetközi hun konferencia eredményei (barikád.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. augusztus 30. - A konferencián jelenlévő kutatók egyetértettek abban, hogy a magyarok is a hunok közvetlen leszármazottjai.

Bővebben...
 

Napi lapos ügyek (hvg)

E-mail Nyomtatás PDF

1990. november 3. – ÚJSÁGTULAJDON - A megyei lapokat törvényesen adták-vették — állapította meg a Legfőbb Ügyészség. Ezek szerint a magyar napilapok többségének törvényesen lett külföldi tulajdonosa is.

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 26. péntek Bővebben...
 


7. oldal / 120

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 207 vendég böngészi