Főoldal Sajtószemle
Sajtószemle

Hoffmann Rózsa: Szigorúbb érettségi vizsgák, hat tárgyból (hvg)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. február 25. - A jó erkölcs, a rendezettség, a kötelességteljesítés, a tudás, az igazságosság, az esélyegyenlőség biztosítása, a hátrányos megkülönböztetés tiltása nemcsak a jól működő iskolarendszer, de egyben az egészséges társadalom alapértékei is – szögezte le a hvg.hu-nak adott interjúban Hoffmann Rózsa, az oktatásért felelős államtitkár.

Bővebben...
 

Szegedi Csanád: Rovásírással a magyar szellemi ébredésért (barikad.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. február 25. - A Jobbik a tavaly novemberi, a hazaáruló Károlyi szobra előtt tartott budapesti tiltakozó tömeggyűlésén ígéretet tett arra, hogy a Fidesz posztkommunistákkal, bűnözéssel szembeni tétlensége, megalkuvása okán nem csupán visszatér az utcákra, de hazánk legalább 100 településén avat rovásírásos helységnév táblát.

Bővebben...
 

Lévai Anikó: Öt gyerek nagy ajándék az élettől (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. február 25. - Marosvásárhelyi látogatása alkalmából a magyar kormányfő feleségét arról kérdeztük, milyen miniszterelnök-feleségnek, és az öt Orbán-gyerek édesanyjának lenni. Válaszaiban Lévai Anikó nem azt a képet erősítette meg, amit előre elképzeltünk.

Bővebben...
 

Bogár László: Az indokolatlan élet (Magyar Hírlap)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. február 22. - A verbális polgárháború újabb ütközetének lehettünk tanúi, amikor a Jobbik elnöke hiányolta a miniszterelnök parlamenti beszámolójából a súlyos népesedési kérdés és a közbiztonság említését. Egyik mondatában úgy fogalmazott, hogy miközben a magyar egyre vészesebben fogy, a cigány népesség indokolatlanul túlszaporodik.

Bővebben...
 

Minden érintett felelős a West-Balkán tragédiáért egy szakértői jelentés szerint [origo]

E-mail Nyomtatás PDF

2011. 02. 18. - A szórakozóhely üzemeltetője, a rendezvény szervezői, a biztonsági szolgálat emberei, de még a VI. kerületi rendőrkapitányság munkatársai is hozzájárultak a West-Balkán-tragédia bekövetkeztéhez - derül ki a Hvg.hu birtokába került szakértői anyagból.

Bővebben...
 


14. oldal / 120

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 69 vendég böngészi