Főoldal film
Film

Szakmai konzultáció a filmes pályázatokról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 18. - Jövő januártól egy honlapon lesz nyomon követhető a Magyar Média Mecenatúra keretében támogatott alkotások készítése - mondta Kollarik Tamás, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának tagja csütörtökön, a filmes szakma számára tartott konzultáción.

Bővebben...
 

Magyar filmeket mutatnak be tíz lengyel nagyvárosban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 18. - Varsó - Tíz magyar film mutatkozik be tíz lengyel nagyváros közönségének egy filmes rendezvénysorozat keretében, amelyet Rétvári Bence, a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára nyit meg pénteken Krakkóban.

Bővebben...
 

Robert Redford új filmjével nyit a Pozsonyi Nemzetközi Filmfesztivál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 18. - Robert Redford legújabb rendezésével, a The Company You Keep című politikai thrillerrel nyílik novemberben a 14. Pozsonyi Nemzetközi Filmfesztivál (IFFBA), amelynek programjába többek között Fliegauf Bence Csak a szél című alkotása is bekerült.

Bővebben...
 

Kanadai-magyar koprodukcióban készül film Hunyadi Jánosról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2012. október 15. - Washington - Robert Lantos magyar származású producer cége, a Serependity Point Films is beszállt abba a vállalkozásba, hogy Bán Mór sikerregényei alapján filmet forgassanak Hunyadi János életéről - közölte internetes kiadásában a Variety.

Módosítás dátuma: 2012. október 16. kedd Bővebben...
 

A kormány módosítaná a filmtörvényt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 15. - A filmtörvény módosítására tett javaslatot a kormány: az Emberi Erőforrások Minisztériumában készített előterjesztés többek között kibővíti a filmes adókedvezmények jogosultsági körét és a korhatár-besorolási szabályokon is változtat.

Bővebben...
 


22. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 138 vendég böngészi