Főoldal film
Film

Jankovics Marcell kapta az első díjat a szolnoki nemzetközi képzőművészeti filmszemlén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 14. - Jankovics Marcell rendezőnek ítélték oda az első díjat a vasárnap zárult Szolnoki Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemlén. Az alkotó Madách Imre Az ember tragédiája című színműve nyomán készített egészestés animációs filmjéért kapta meg az elismerést.

Bővebben...
 

Aj Vejvej-filmmel nyílik meg a budai Átrium Film-Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 14. - A kínai ellenzéki művészről, Aj Vej-vejről szóló dokumentumfilmmel nyílik meg újra október 18-án, csütörtökön a budai Átrium mozi, amely ezentúl Átrium Film-Színház néven kulturális befogadó térként működik majd.

Bővebben...
 

Az utolsó betyár című rockoperából készült film díszbemutatója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2012. október 12. - Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója (b) és Pintér Tibor főszereplő (j) kezet fog Az utolsó betyár című rockoperából készült film díszbemutatóján a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházban 2012. október 12-én.

Módosítás dátuma: 2012. október 12. péntek Bővebben...
 

Magyar alkotások a rangos Varsói Filmfesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 12. - Cserhalmi Sára Drága besúgott barátaim című rendezése az elsőfilmes válogatásban versenyez, Matusik Szilárd Vakondok 2 című alkotása a dokumentumfilmek között száll ringbe a pénteken kezdődő rangos Varsói Filmfesztiválon (WFF).


Bővebben...
 

Európai Filmdíjak - Bernardo Bertolucci életműdíjat kap (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2012. október 9. - Életműdíjával tünteti ki Bernardo Bertoluccit az Európai Filmakadémia (EFA): az olasz filmrendező december 1-jén, az Európai Filmdíjak átadó ünnepségén részesül az elismerésben.

Bővebben...
 


23. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 123 vendég böngészi