Főoldal film
Film

Joe Eszterhas Budapesten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2012. október 6. - Joe Eszterhas magyar származású amerikai forgatókönyvíró és producer interjút adott a Magyar Távirati Irodának a budapesti Four Seasons Hotelben, mielőtt előadást tartott a Magyar Nemzeti Filmalap és a film.hu forgatókönyvírói mesterkurzusán 2012. október 6-án.

 

Kiskakas Animációs Filmnapok csütörtöktől a Toldi moziban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 3. - Francia, izraeli, orosz animációs iskolák Magyarországon még be nem mutatott, új szellemű, kísérletező filmjeit, valamint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) tanulóinak legfrissebb diploma- és vizsgamunkáit láthatják az érdeklődők a csütörtöktől szombatig tartó ötödik Kiskakas Animációs Filmnapokon a budapesti Toldi moziban.


Bővebben...
 

Bővített formában szervezik meg az idén a Filmtettfesztet Erdélyben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 2. - Bukarest - Az eddigi egy helyszín helyett négy erdélyi városban szervezik meg a Filmtettfeszt Magyar Filmnapok fesztivált, így Kolozsvár mellett Nagyváradon, Nagyszebenben és Székelyudvarhelyen is láthat magyar filmeket a közönség.


Bővebben...
 

Megvan a filmalap döntőbizottsága (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. augusztus 9. - Felállt az ötfős döntőbizottsága a Magyar Nemzeti Filmalap Zrt.-nek: Andrew Vajna filmiparért felelős kormánybiztos, Havas Ágnes, a filmalap vezetője, Divinyi Réka forgatókönyvíró, Miskolczi Péter producer, és Kovács András Bálint, az ELTE filmelmélet szakának tanszékvezetője.

Bővebben...
 

Vajna vezeti a filmes adósságok tárgyalásait (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. április 26. - Andrew Vajna filmiparért felelős kormánybiztos vezeti az adósságokkal kapcsolatos tárgyalásokat a Film New Europe szaklap szerint.

Bővebben...
 


24. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 141 vendég böngészi