Főoldal film
Film

A magyar film barátai és ellenségei (komment.com)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. február 14. - Andy Vajna filmügyi kormánybiztos Berlinben az eddigi filmfinanszírozási rendszer csődjéről beszélt, és a filmeseket nyugtatgatta, miután pár nappal korábban Tarr Béla és más neves rendezők kvázi lediktátorozták őt. Mi történik a magyar filmmel, miért veszekednek a filmesek?

Bővebben...
 

A gyászmunkából gyúrt szerelmes scifit (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. április 8. - Fliegauf érzelmességgel és klónozással simán saját pályáján előzi az Időutazó feleségét és az öreggé töpörödő Benjamin Buttont. A szerelemről, a gyászról mesél új, Womb - Méh című, klónozásról is szóló scifijében.

Bővebben...
 

Fliegaufot méltatja a Süddeutsche Zeitung (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. április 7. - Fliegauf Benedek angol nyelven forgatott új játékfilmjét, a Womb - Méh című filmet méltatta csütörtökön kulturális rovatában két német újság, a Süddeutsche Zeitung és a Die Welt is.

Bővebben...
 

A 42. Magyar Filmszemle versenylistája (filmhu)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. április 4. - A 42. Magyar Filmszemle 2011. május 5. és 8 között lesz az Uránia, a Corvin és a Puskin mozikban, valamint a Gödörben. A versenyfilmek listája alant.

Bővebben...
 

Andrew Vajnának nincs varázspálcája (Index)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. február 13. - 60-90 napra van szükség a magyar film állami támogatását biztosító program bevezetéséhez, jelentette be Andrew Vajna filmiparét felelős kormánybiztos a Berlináléhoz kapcsolódó vasárnap délutáni kísérőrendezvényen.

Bővebben...
 


25. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 151 vendég böngészi