Főoldal film
Film

Cuarón Wajdával aggódik a magyar filmért (Index)

E-mail Nyomtatás PDF

2011.02.07. - Elítéli a magyar kormány filmfinanszírozási politikáját A magyar film barátaihoz! című levélben Enyedi Ildikó, Fliegauf Benedek, Hajdu Szabolcs, Jancsó Miklós, Kocsis Ágnes, Mészáros Márta, Mundruczó Kornél, Pálfi György és Tarr Béla.

Bővebben...
 

Az egész filmipart felmérné a leendő kormánybiztos Andy Vajna (origo)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. 01. 15. - A magyar filmipar felmérését és a szakma teljes körű megújítását tűzte ki céljául a kormánybiztosnak készülő Andy Vajna.

Bővebben...
 

Bereményi Géza: Egyre régibb leszek (origo)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. 12. 24. - A másfél éve halott Cseh Tamás dalainak nagy részét Bereményi Géza írta, mint sok magyar film, többek között a Megáll az idő forgatókönyvét. Bereményi később rendezni kezdett, a huszadik század legtöbb évtizedét bemutatta már a filmjeiben. A hetvenes évekről szólót most írja. A magyar film helyzetéről, a politikáról, Cseh Tamásról és a kamaszlétről is beszélgettünk vele.

Bővebben...
 

Gryllus Dorka és Stork Csaba az első Osztrák Filmdíj jelöltjei között (Vajdasagma.info)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. december 20. - Gryllus Dorkát a legjobb színésznő, Stork Csabát pedig a legjobb látványtervező kategóriájában jelölte az Osztrák Filmakadémia az újonnan alapított Osztrák Filmdíjra.

Bővebben...
 

A tordai sóbányában forgathat a Batman-rendező Christopher Nolan (Krónika)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. december 19. - A tordai sóbányába látogatott pénteken Christopher Nolan amerikai filmrendező, aki Torda polgármestere szerint ott forgathatja következő filmjének egy részét.

Módosítás dátuma: 2010. december 20. hétfő Bővebben...
 


26. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 124 vendég böngészi