Főoldal film
Film

Szerb nevezés a dokumentumfilmek Oscarjára Lajkó Félix zenéjével (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. augusztus 13. - Oscar-díjra nevezte Szerbia a Második találkozás (Drugi susret) című dokumentumfilmet, amelynek zenéjét Lajkó Félix szerezte, és egyik főhőse szintén vajdasági magyar.

Bővebben...
 

Forog a MANCS (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. július 15. - Mancs, a világhírű magyar mentőkutya története ihlette Pejó Róbert új filmjét, melynek a forgatása a Magyar Nemzeti Filmalap 250 millió forintos gyártási támogatásával kezdődött el a napokban Budapesten – tájékoztatott a Magyar Nemzeti Filmalap.

Módosítás dátuma: 2013. július 15. hétfő Bővebben...
 

Zsigmond Vilmos: olyan filmen szeretnék dolgozni, amely az emberekről szól (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Washington, 2013. július 7. - Új tervekkel foglalkozik, de nem technikai hatásokkal operáló, hanem olyan filmet szeretne készíteni Zsigmond Vilmos, amely az emberekről szól.

Bővebben...
 

Szász János filmje nyerte a fődíjat a Karlovy Vary-i fesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFPrága, 2013. július 6. - Szász János A nagy füzet című alkotása nyerte szombaton a fődíjat, a Kristály Glóbuszt a Karlovy Varyban rendezett nemzetközi filmfesztiválon.

Bővebben...
 

Magyar filmesek munkáiból rendeznek vetítéssorozatot Washingtonban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. június 25. - Forgách Péter Hunky Blues - Az Amerikai Álom című alkotásával kezdődik június 29-én Washingtonban a Magyarország, hősök és mítoszok: a bevándorlók élményei és a művész szeme című vetítéssorozat, amely a Smithsonian Folklife Fesztiválhoz kapcsolódva mutat be válogatást világhírű magyar filmesek munkáiból.

Bővebben...
 


9. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 274 vendég böngészi