Főoldal film
Film

Tizenöt ismeretterjesztő film kapott 106 millió forintot a médiatanácstól (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. június 12. - Tizenöt nyertesnek nyújt összesen 106 millió forint támogatást ismeretterjesztő film készítéséhez a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa - közölte a testület tagja szerdán az MTI-vel.

Bővebben...
 

Kortárs magyar filmválogatást vetítenek júniusban Brazíliában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. június 11. - Moszkva tér Generáció - Kortárs magyar filmek címmel 16 magyar mozifilmet vetítenek júniusban három brazil nagyvárosban.

Bővebben...
 

Olasz Oscar-díjasok felhívása az európai kultúráért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Róma, 2013. június 5. - Nyílt levélben fordultak Enrico Letta olasz kormányfőhöz az olasz filmvilág képviselői, akik azt kérik, hogy a kultúra és audiovizuális szektor ne legyen része az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi egyezménynek.

Bővebben...
 

Megnyílt a Marilyn Monroe-kiállítás a prágai Hradzsinban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFPrága, 2013. május 30. - Marilyn Monroe-t, a legendás amerikai színésznőt, mint a női szépség archetípusát kívánja bemutatni a Marilyn elnevezés alatt a Prágai Vár Lovagtermében csütörtökön megnyílt kiállítás.

Módosítás dátuma: 2013. május 30. csütörtök Bővebben...
 

Fliegauf Bence alkotása a legjobb film díját nyerte Peruban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2013. május 27. - A legjobb film díját kapta a hét végén zárult perui Al Este de Lima (Limától keletre) filmfesztiválon Fliegauf Bence Csak a szél című alkotása - közölte hétfőn a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel.

Módosítás dátuma: 2013. május 27. hétfő Bővebben...
 


10. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 201 vendég böngészi