Főoldal film
Film

Május után - Olivier Assayas rendező új filmjéről beszélt Budapesten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. március 7. - Az 1970-es években szinte minden francia középiskolás politizált, ennek a generációnak állít emléket Olivier Assayas magyar származású francia filmrendező Május után című mozija, amelyet a Frankofón Filmnapokon láthatott először a magyar közönség. A rendező a díszbemutató alkalmából Budapestre látogatott.

Bővebben...
 

Black comedy (Magyar Nemzet)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 23. - Divinyi Réka a totális szemléletváltozásról, a fészek melegéről és Andy Vajna ízléséről

Bővebben...
 

Három magyarországi filmest választott tagjává az Erdélyi Magyar Filmszövetség (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. február 18. - Három magyarországi filmes szakembert, Muhi András producert, Buglya Sándor filmrendezőt, operatőrt, producert és Durst György producert választott tiszteletbeli tagjává az Erdélyi Magyar Filmszövetség (EMFSZ) a hét végén tartott közgyűlésén - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a szervezet.

Bővebben...
 

Berlinale - A Talent Campus vendége volt Fliegauf Bence (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



2013. február 14. - Berlin - A 63. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) tehetséggondozó projektje, a Talent Campus vendége volt csütörtökön Fliegauf Bence, a 2012-es Berlinalén a zsűri nagydíjával, Ezüst Medvével jutalmazott Csak a szél című film rendező-forgatókönyvírója, aki egy amerikai és egy dél-afrikai kollegájával közösen vett részt egy pódiumbeszélgetésen.

Módosítás dátuma: 2013. február 14. csütörtök Bővebben...
 

A médiatanács négy filmes pályázatot írt ki (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 13. - Budapest - Tizenkét pályázatot ír ki a médiatanács a 2013-as Magyar Média Mecenatúra program keretében a helyi és körzeti rádiók és televíziók, valamint a nem egészestés filmek támogatására, ebből most négy filmes pályázat ütemezéséről és keretösszegeiről döntött.

Bővebben...
 


13. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 406 vendég böngészi