Főoldal film
Film

A Csak a szél is meghívást kapott a Les Arcs Európai Filmfesztiválra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 14. - Párizs - Fliegauf Bence Csak a szél című filmje is meghívást kapott a szombaton kezdődő Les Arcs Európai Filmfesztiválra, amelyet negyedik alkalommal rendeznek meg a francia Alpokban.

Bővebben...
 

Charlotte Gainsbourg és Mike Leigh is egyengeti a Csak a szél útját az Oscar-jelöléshez (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



2012. december 10. - Budapest - Charlotte Gainsbourg francia színésznő, Mike Leigh brit filmrendező és más filmes alkotók is támogatásukról biztosították Fliegauf Bence Csak a szél című filmjét, amely Magyarországot képviseli az idei legjobb idegen nyelvű film Oscar-kategóriájába nevezett produkciók közül.

Módosítás dátuma: 2012. december 10. hétfő Bővebben...
 

Nemes Jeles László filmterve nyert Torinóban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 4. - Nemes Jeles László Iris című filmterve nyerte a torinói filmfesztivál hivatalos programjaként megrendezett Script&Pitch elnevezésű rangos filmtervfejlesztő fórum díját - tájékoztatta a Magyar Filmunió kedden az MTI-t.

Bővebben...
 

Budapestre hozná az Európai Filmdíj átadási ünnepségét a Filmalap (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. november 26. - Budapestre hozná az Európai Filmdíj 2014-es átadási ünnepségét a Magyar Nemzeti Filmalap. Mint azt Andrew G. Vajna, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos az MTI-nek elmondta, már megkezdték a tárgyalásokat az Európai Filmakadémiával.

Bővebben...
 

Tompos Kátya aratta a legnagyobb sikert a Határon túli oroszok filmfesztiváljának gáláján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. november 15. - Moszkva - Hármas szerepben lépett fel, és a legnagyobb sikert aratta Tompos Kátya, a Nemzeti Színház művésze a Határon túli oroszok VI. moszkvai filmfesztiváljának szerdai díjkiosztó gáláján.

Bővebben...
 


18. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 407 vendég böngészi