Főoldal színház
Színház

Ma van a színházi világnap (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. március 27. - Ma van a színházi világnap, ebből az alkalomból az esti előadások előtt felolvassák azt a nemzetközi üzenetet, amelyet az idén Krzysztof Warlikowski, a kortárs lengyel színház egyik legnagyobb, világszerte elismert rendezője, a varsói Nowy Teatr művészeti igazgatója fogalmazott meg.

Módosítás dátuma: 2015. március 27. péntek Bővebben...
 

Magyar évadot hirdetett a Soproni Petőfi Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Sopron, 2015. március 25. – Magyar évadot hirdetett a Soproni Petőfi Színház 2015/2016-ra abból az alkalomból, hogy 25 évvel ezelőtt alakult meg a városban az önálló színház - mondta a teátrum igazgatója szerdán sajtótájékoztatón Sopronban.

Módosítás dátuma: 2015. március 25. szerda Bővebben...
 

A miskolci színház művészeti tanácsa megalapozott döntésnek tartja az igazgató menesztését (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc, 2015. március 19. - A Miskolci Nemzeti Színház élén történt személyi változást a teátrum korábban megszűnt, ám csütörtöktől munkáját újfent folytató művészeti tanácsa a színház belügyének tekinti, a döntést megalapozottnak tartja - közölte a színház csütörtökön az MTI-vel, azt követően, hogy szerdán Miskolc önkormányzata azonnali hatállyal felmentette Kiss Csabát, a színház igazgatóját.

Bővebben...
 

Felmentették tisztségéből a Miskolci Nemzeti Színház igazgatóját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc, 2015. március 18. - Azonnali hatállyal felmentette tisztségéből Kiss Csabát, a Miskolci Nemzeti Színház vezetőjét a város önkormányzatának közgyűlése.

Bővebben...
 

Két bemutatóra készül a kolozsvári magyar színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2015. február 25. - A vágy, valamint Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című előadásokat mutatja be a Kolozsvári Állami Magyar Színház.

Bővebben...
 


9. oldal / 105

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 209 vendég böngészi