Főoldal színház
Színház

A miskolci színház művészeti tanácsa megalapozott döntésnek tartja az igazgató menesztését (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc, 2015. március 19. - A Miskolci Nemzeti Színház élén történt személyi változást a teátrum korábban megszűnt, ám csütörtöktől munkáját újfent folytató művészeti tanácsa a színház belügyének tekinti, a döntést megalapozottnak tartja - közölte a színház csütörtökön az MTI-vel, azt követően, hogy szerdán Miskolc önkormányzata azonnali hatállyal felmentette Kiss Csabát, a színház igazgatóját.

Bővebben...
 

Felmentették tisztségéből a Miskolci Nemzeti Színház igazgatóját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc, 2015. március 18. - Azonnali hatállyal felmentette tisztségéből Kiss Csabát, a Miskolci Nemzeti Színház vezetőjét a város önkormányzatának közgyűlése.

Bővebben...
 

Két bemutatóra készül a kolozsvári magyar színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2015. február 25. - A vágy, valamint Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című előadásokat mutatja be a Kolozsvári Állami Magyar Színház.

Bővebben...
 

MITEM - 13 ország 20 előadása a nemzetközi színházi találkozón (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. február 25. - Sokszínű programmal, 13 ország 20 előadásával rendezi meg a Nemzeti Színház április 14. és 28. között a Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM), amelyen Matthias Langhoff, Toni Servillo, Luk Perceval, Emma Dante, Eugenio Barba és Viktor Rizsakov rendezése is látható lesz.

Módosítás dátuma: 2015. február 25. szerda Bővebben...
 

A funtineli boszorkány című dráma az Újszínházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. február 10. - Szabó Sipos Barnabás (b) a báró, Timkó Eszter (b2) a cigányasszony, Nemes Wanda (b3) Nuca és Almási Sándor (j) Mitru szerepében Wass Albert A funtineli boszorkány című regényéből Pozsgai Zsolt és Turcsány Péter által színpadra vitt dráma próbáján a budapesti Újszínházban 2015. február 10-én.

A darabot február 13-án mutatják be Kerényi Imre rendezésében.

Módosítás dátuma: 2015. február 10. kedd
 


9. oldal / 104

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 271 vendég böngészi