Főoldal színház
Színház

POSZT - Még nincs döntés a versenytől visszalépett társulatok részvételéről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2015. május 21. - Két hét múlva kezdődik a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), ám egyelőre még nem született döntés a versenyprogramból visszalépett 3 társulat részvételéről - derült ki a találkozót beharangozó csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 

Kolozsvári Állami Magyar Színház vendégjátéka a Vígszínházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. május 19. - A Kolozsvári Állami Magyar Színház két előadással érkezik Budapestre: szerdán a Vígszínházban, csütörtökön a Pesti Színházban játszik a társulat.

Bővebben...
 

Többségében telt házas előadások a Nemzeti Színház fesztiválján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 29. - Az előadások többsége telt házas volt a Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM), a külföldi előadások nézőszáma a tavalyihoz képest 10 százalékkal emelkedett, a saját produkciókra minden jegy elkelt - mondta az MTI-nek Vidnyánszky Attila, a találkozót szervező Nemzeti Színház igazgatója.

Bővebben...
 

Második Keresztény Színházi Fesztiváljára készül az Újszínház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. április 10. - Második Keresztény Színházi Fesztiváljára készül az Újszínház: külföldi előadásokkal és új helyszínekkel rendezik meg május 15. és 23. között az összművészeti seregszemlét.

Bővebben...
 

Szakmai programok a Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 6. - A megkerülhetetlen mesterek bemutatása az elsődleges küldetése a Madách Nemzetközi Színházi Találkozónak (MITEM), amelyen azonban bemutatják az új tehetségeket is - mondta a találkozó főszervezője, Rideg Zsófia, a Nemzeti Színház dramaturgja az MTI-nek.

Bővebben...
 


10. oldal / 107

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 119 vendég böngészi