Főoldal
Színház


Többségében telt házas előadások a Nemzeti Színház fesztiválján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 29. - Az előadások többsége telt házas volt a Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM), a külföldi előadások nézőszáma a tavalyihoz képest 10 százalékkal emelkedett, a saját produkciókra minden jegy elkelt - mondta az MTI-nek Vidnyánszky Attila, a találkozót szervező Nemzeti Színház igazgatója.

Bővebben...
 

Második Keresztény Színházi Fesztiváljára készül az Újszínház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. április 10. - Második Keresztény Színházi Fesztiváljára készül az Újszínház: külföldi előadásokkal és új helyszínekkel rendezik meg május 15. és 23. között az összművészeti seregszemlét.

Bővebben...
 

Szakmai programok a Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 6. - A megkerülhetetlen mesterek bemutatása az elsődleges küldetése a Madách Nemzetközi Színházi Találkozónak (MITEM), amelyen azonban bemutatják az új tehetségeket is - mondta a találkozó főszervezője, Rideg Zsófia, a Nemzeti Színház dramaturgja az MTI-nek.

Bővebben...
 

Határon Túli Magyar Színházak Szemléje a Thália Színházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 5. - Öt nap alatt nyolc előadást láthat a közönség a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjén, amelyet május 11. és 15. között rendeznek meg a budapesti Thália Színházban.

Bővebben...
 

Parsifal, János-passió és új Aida az Operaház műsorán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. március 30. - A hagyományos húsvéti Parsifallal, Eperjes Károly János-passió-rendezésével és a Mohácsi János által színre vitt új Aidával várja közönségét a következő napokban a Magyar Állami Operaház és a hozzá tartozó Erkel Színház.

 

Módosítás dátuma: 2015. március 30. hétfő Bővebben...
 


8. oldal / 105

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 153 vendég böngészi