Főoldal tánc
Tánc

Táncház és tánctörténeti prezentáció a XII. Keszthelyi Táncpanorámán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 11. - Három nagy együttes produkcióival, nagyszabású táncházzal és szórakoztatató tánctörténeti prezentációval várja szeptember 18. és 20. között az érdeklődőket az idén 12. születésnapját ünneplő Keszthelyi Táncpanoráma.

Bővebben...
 

Keveházi Gábor csatlakozott az ExperiDance táncszínházhoz (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 10. - Keveházi Gábor Kossuth- és Liszt-díjas táncművész az ExperiDance táncszínház új balettmestere a 2014/2015-ös évadtól, míg Kopeczny Kata Harangozó-díjas balettművész, a Szegedi Kortárs Balett egykori tagja a tánckar vezetőjeként fog tevékenykedni.

Bővebben...
 

Japánban felvételiztet a Táncművészeti Főiskola (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 27. - A nagy érdeklődésre való tekintettel kihelyezett felvételit tart Japánban a Táncművészeti Főiskola (MTF) - tudatta az intézmény szerdán az MTI-vel.

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 27. szerda Bővebben...
 

Kedden alakul meg hivatalosan is a Sopron Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2014. augusztus 18. - Kedden, a negyedszázaddal ezelőtt rendezett páneurópai piknik korát felidéző, Végtelen Európa című táncfantázia bemutatójával alakul meg hivatalosan is a Sopron Balett - közölte az MTI-vel hétfőn Pataki András, a társulatnak otthont adó Soproni Petőfi Színház igazgatója.

Bővebben...
 

Szent István-napi néptánctalálkozó Erdélyben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2014. augusztus 13. - Erdélyben 16. alkalommal szervezik meg augusztus 20. és 24. között a Szent István-napi néptánctalálkozót - tájékoztatták az MTI-t a szervezők.

Bővebben...
 


3. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 330 vendég böngészi