Főoldal tánc
Tánc

Keveházi Gábor csatlakozott az ExperiDance táncszínházhoz (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 10. - Keveházi Gábor Kossuth- és Liszt-díjas táncművész az ExperiDance táncszínház új balettmestere a 2014/2015-ös évadtól, míg Kopeczny Kata Harangozó-díjas balettművész, a Szegedi Kortárs Balett egykori tagja a tánckar vezetőjeként fog tevékenykedni.

Bővebben...
 

Japánban felvételiztet a Táncművészeti Főiskola (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 27. - A nagy érdeklődésre való tekintettel kihelyezett felvételit tart Japánban a Táncművészeti Főiskola (MTF) - tudatta az intézmény szerdán az MTI-vel.

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 27. szerda Bővebben...
 

Kedden alakul meg hivatalosan is a Sopron Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2014. augusztus 18. - Kedden, a negyedszázaddal ezelőtt rendezett páneurópai piknik korát felidéző, Végtelen Európa című táncfantázia bemutatójával alakul meg hivatalosan is a Sopron Balett - közölte az MTI-vel hétfőn Pataki András, a társulatnak otthont adó Soproni Petőfi Színház igazgatója.

Bővebben...
 

Szent István-napi néptánctalálkozó Erdélyben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2014. augusztus 13. - Erdélyben 16. alkalommal szervezik meg augusztus 20. és 24. között a Szent István-napi néptánctalálkozót - tájékoztatták az MTI-t a szervezők.

Bővebben...
 

Nemzetközi néptáncfesztivált rendeznek Szegeden (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szeged, 2014. július 7. – A résztvevő magyar és külföldi együttesek tagjainak menettáncával kedden délután elkezdődik a 26. Szegedi Nemzetközi Néptáncfesztivál programja – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Bővebben...
 


3. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 119 vendég böngészi