Főoldal tánc
Tánc

Látogatórekordot hozott a X. Magyar Táncfesztivál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Győr, 2014. június 23. - Látogatórekordot hozott a X. Magyar Táncfesztivál - közölte az MTI-vel hétfőn Kiss János, a Győri Balett vezetője, a vasárnap zárult fesztivál igazgatója.

Bővebben...
 

Nemzeti Táncprogramot készít a Magyar Táncművészek Szövetsége (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Győr, 2014. június 20. - Nemzeti Táncprogramot készít a Magyar Táncművészek Szövetsége; a cél a táncművész életpályamodell kidolgozása a művészeti oktatástól az aktív éveken keresztül a befejezésig, ami átképzés vagy járulékrendszer lehet - mondta el pénteken Győrben sajtótájékoztatón az MTSZ társelnöke.

Bővebben...
 

Hétfőn kezdődik a X. Magyar Táncfesztivál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Győr, 2014. június 15. - Hétfőn kezdődik az egy héten át tartó, immáron tizedik alkalommal meghirdetett Magyar Táncfesztivál Győrben.

Bővebben...
 

Nincs veszélyben a Nemzeti Táncszínház működése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. június 14. - Nincs veszélyben a Nemzeti Táncszínház működése - jelentette ki L. Simon László, a Miniszterelnökség vasárnapi hatállyal kinevezett parlamenti államtitkára szombaton az MTI-nek.

Bővebben...
 

Juronics Tamást választották a Magyar Koreográfusok Társasága elnökévé (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szeged, 2014. június 4. - Juronics Tamás Kossuth-díjas érdemes művészt, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetőjét választották a Magyar Koreográfusok Társasága elnökévé – tájékoztatta a szervezet szerdán az MTI-t.

Bővebben...
 


4. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 141 vendég böngészi