Főoldal tánc
Tánc

Elvették Ungvártól a Tíztánc Európa-bajnokság rendezési jogát az ukrán válság miatt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Ungvár, 2014. március 14. – Az Ukrajnában zajló események miatt nem rendezik meg áprilisban Ungváron a Tíztánc Európa-bajnokságot.

Bővebben...
 

Tavaszi áldozat és Mimikri – a Szegedi Kortárs Balett új bemutatója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szeged, 2014. március 6. – Igor Sztavinszkij és a dél-korai Unszuk Csin zenéjére készített koreográfiát Juronics Tamás; a Szegedi Kortárs Balett Tavaszi áldozat és Mimikri címmel futó előadását péntektől láthatja a szegedi közönség.

Bővebben...
 

A Lord of the Dance fellépése Sopronban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFSopron, 2014. március 4. - Michael Flatley, a világhírű ír származású amerikai táncos, rendező és koreográfus által alapított, ír és kelta zenei alapokra épülő, Lord of the Dance táncegyüttes

Módosítás dátuma: 2014. március 04. kedd Bővebben...
 

A legjobb koreográfiákat mutatja be a hétvégi Néptáncantológia (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. február 27. - A tavaly bemutatott legkiemelkedőbb koreográfiákat mutatják be a hétvégén a Budapesti Operettszínházban és a Hagyományok Házában, amelyek színpadait az ország egész területéről és a határon túlról érkező amatőr néptáncegyüttesek veszik birtokba a felnőtt és az ifjúsági Néptáncantológia keretében.

Bővebben...
 

Magyar versenytáncos ezüstérem Moszkvából (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. február 24. - A második helyen végzett az Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős a Moszkvában rendezett nyílt nemzetközi táncversenyen.

Bővebben...
 


6. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 134 vendég böngészi