Főoldal tánc
Tánc

Huszonnégy produkció a 11. Magyar Táncfesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Győr, 2015. május 28. – Huszonnégy produkció szerepel a Magyar Táncfesztivál programjában, amelyet tizenegyedik alkalommal rendeznek Győrött június 15. és 21. között – hangzott el a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón csütörtökön a Győr-Moson-Soproni megyeszékhelyen.

Bővebben...
 

Első alkalommal rendezik meg a Jászberényi Táncpanorámát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2015. május 21. - Indiai táncjátékkal, mesedarabbal, Erdély és a Partium táncaira épülő produkcióval, valamint Fred Astaire kulisszatitkaiba is bepillantást engedő tánctörténeti előadással várja az érdeklődőket június 5-én és 6-án az első Jászberényi Táncpanoráma a Nemzeti Táncszínház és az Új Színházért Alapítvány közös szervezésében.

Bővebben...
 

Országos néptáncfesztivál Szolnokon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szolnok, 2015. május 9. - Országos néptáncfesztivált és kézművesvásárt tartanak május 29-től 31-ig Szolnokon az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (ANKK) és a Tisza Táncegyüttes szervezésében.

Bővebben...
 

Április 29-én van a tánc világnapja (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 29. - Ma van a tánc világnapja.

Módosítás dátuma: 2015. április 29. szerda Bővebben...
 

A Magyar Táncművészeti Főiskola két diákja is bejutott az idei lausanne-i balettverseny középdöntőjébe (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. február 2. - A Magyar Táncművészeti Főiskola két hallgatója, a 18 éves Kovács Noel és a 17 éves Kovács Kristóf is bejutott idén a fiatal balettművészek egyik legrangosabb nemzetközi találkozójaként számon tartott svájci Prix de Lausanne Nemzetközi Balettverseny középdöntőjébe.

Bővebben...
 


2. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 296 vendég böngészi