Főoldal tánc
Tánc

Kortárs koreográfiák az Erkel Színházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. május 21. - David Dawson, Wayne Eagling, Lukács András és Jirí Kylián műveit új összeállításban mutatja be a Magyar Nemzeti Balett szombaton az Erkel Színházban.

Bővebben...
 

Három napig a néptánc fővárosa lesz Szolnok május végén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szolnok, 2013. május 12. - Csaknem ezer táncos és zenész részvételével május 24. és 26. között rendezik meg a XXII. Szolnoki Néptáncfesztivált, amely az ország egyik legrangosabb néptáncos seregszemléjének számít - tájékoztatta Dürwanger Gyöngyi, az Aba-Novák Kulturális Központ rendezvényfelelőse az MTI-t.

Bővebben...
 

Bronzérmes magyar páros az ungvári táncversenyen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 29. - Bronzérmes lett a Világjátékok-résztvevő László Csaba és Páli Viktória magyar páros a standardtáncok World Open versenyén, Ungváron.

Bővebben...
 

Ma van a tánc világnapja, zárul a Budapest Táncfesztivál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 29. - Ma, a tánc világnapján fejeződik be gálaesttel az április 19-én indult Budapest Táncfesztivál. Az ünnepen a Fesztivál Színházban adják át a Magyar Táncművészek Szövetsége szakmai elismeréseit és az Imre Zoltán-díjat.

Bővebben...
 

A Magyar Állami Népi Együttes Szarvasének című táncjátéka (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2013. április 27. Jelenet a Magyar Állami Népi Együttes Szarvasének című táncjátékának próbáján a Művészetek Palotájának Fesztivál Színházában 2013. április 26-án.

Módosítás dátuma: 2013. április 27. szombat Bővebben...
 


14. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 107 vendég böngészi