Főoldal tánc
Tánc

Az ember tragédiája táncszínházi adaptációját mutatja be a Magyar Fesztivál Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 25. - Május 24-én a Pesti Magyar Színházban mutatja be új produkcióját, Az ember tragédiájának táncszínházi adaptációját a Magyar Fesztivál Balett.

Bővebben...
 

Megalakul a Miskolci Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc, 2013. április 23. - Pécs, Győr és Szeged után a Miskolci Nemzeti Színház is egy önálló szellemiségű kortárs balett együttes otthona lesz: április 28-án, a tánc világnapjának előestéjén megalakul a Miskolci Balett, a születésnapot kétnapos táncünneppel teszi emlékezetessé a teátrum - mondta Kiss Csaba, a színház direktora keddi sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 

Ma kezdődik a Budapest Táncfesztivál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

 

Budapest, 2013. április 19. - Ma kezdődik a Budapest Táncfesztivál, amelyet a német Company fabrik Potsdam nyit meg többszörös fesztiváldíjas produkciójával.

Bővebben...
 

Négy évvel Pina Bausch halála után új vezetője van a tánctársulatnak (MTI/dpa)

E-mail Nyomtatás PDF

Wuppertal, 2013. április 17. - Négy évvel Pina Bausch halála után Lutz Förster személyében új vezetője van a világhírű német táncművész és koreográfus társulatának.

Bővebben...
 

Sajtótájékoztató a Budapest Táncfesztiválról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2013. március 25. - Mihályi Gábor, a Magyar Állami Népi Együttes művészeti vezetője, Juronics Tamás, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, Bozsik Yvette, a Bozsik Yvette Társulat művészeti vezetője és Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója (b-j)

Módosítás dátuma: 2013. március 25. hétfő Bővebben...
 


15. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 254 vendég böngészi