Főoldal tánc
Tánc

Azt szeretnék, ha az alapműveltség része lenne a néptánc (Szoljon)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 17. - Csárdás a tesiórákon

Bővebben...
 

Kétszeres magyar bajnokként utazhat a Világjátékokra a László, Páli duó (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. február 17. - A Világjátékok-résztvevő László Csaba és Páli Viktória megvédte címét a standardtáncok magyar bajnokságán. A szentesi páros így továbbra is jó formában készül a július 25-én kezdődő Világjátékokra, amelyet a kolumbiai Caliban rendeznek meg.
    A nem olimpiai sportágak sajtószolgálatának vasárnapi tájékoztatása szerint az ob-n Szepesi József és Farkas Bettina szerezte meg az ezüstérmet, míg Hegyes Bertalan János és Kis Violetta lett a bronzérmes.
    László Csaba 2011 óta versenyez Páli Viktóriával. A páros a magyar bajnoki címeken túl többször állt dobogón rangos nemzetközi versenyeken is. Eddigi legnagyobb sikerük a hongkongi Világkupa-ezüstérem.

Bővebben...
 

Nyolc társulat közös gálaestet tart a táncművészetért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 4. - Budapest - A hazai táncművészet problémáira, égető kérdéseire hívja fel a figyelmet hétfőn este gálaműsor keretében nyolc állami és önkormányzati fenntartású intézmény, táncegyüttes a budai Várban, a Nemzeti Táncszínházban.

Módosítás dátuma: 2013. február 04. hétfő Bővebben...
 

Banális viszonyok - Budapesten vendégszerepel a Pécsi Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 4. - Budapest - Banális viszonyok - Édes finomságok című kétrészes balettprodukciójával vendégszerepel a Pécsi Balett kedden este a Művészetek Palotájában. Az előadást Vincze Balázs, a Pécsi Balett igazgatója állítja színpadra.

Bővebben...
 

Tíztánc - A címvédő Hegyes, Kis duó másodszor lett magyar bajnok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 27. - Budapest - Akárcsak tavaly, az idén is a Hegyes Bertalan János, Kis Violetta kettős nyerte a magyar bajnoki címet tíztáncban.

Módosítás dátuma: 2013. január 27. vasárnap Bővebben...
 


17. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 240 vendég böngészi