Szili Katalin: fontos a nemzetpolitikában létrejött Kárpát-medencei kooperáció (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. december 8. - Fontos az a Kárpát-medencei kooperáció, amely a nemzetpolitikában létrejött, 2016 a fiatal vállalkozók éve volt, az idei a családi vállalkozások, a jövő esztendő pedig a családok éve lesz - mondta a határon túli autonómiaügyekben közreműködő miniszterelnöki megbízott pénteken telefonon az MTI-nek.

Módosítás dátuma: 2017. december 18. hétfő Bővebben...
 

Magyar termelői és értékesítési szövetkezet alakult Kárpátalján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Beregszász, 2017. december 7. - A magyar kormány 35 millió forintos támogatásával megalakult a Kárpátaljai Termelői és Értékesítési Szövetkezet (KTÉSZ), a határon túli magyarlakta területek első ilyen szervezete, amely egész Kárpátalján szervezi a magyar vállalkozások termelői tevékenységét és minőségi termékeinek értékesítését - jelentette be Virág László, a Kárpátaljai Magyar Vállalkozók Szövetségének (KMVSZ) elnöke csütörtökön Beregszászon.

Bővebben...
 

Nyolcszázmillió forintot ad a kormány Rákóczi szülőhelyének felújítására (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Fotomedia fotó

Sátoraljaújhely, 2017. december 7. - A magyar kormány 800 millió forintos támogatást nyújt II. Rákóczi Ferenc szülőhelye, a borsi Rákóczi-kastély felújítására - közölte a Miniszterelnökség társadalmi és örökségvédelmi ügyekért, valamint kiemelt kulturális beruházásokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az MTI-vel.

 

Módosítás dátuma: 2017. december 08. péntek Bővebben...
 

Esterházy erkölcsi hagyatékának üzenete, hogy az elveszettnek tűnő ügyért is érdemes küzdeni (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFDunaszerdahely, 2017. december 7. - Esterházy János erkölcsi hagyatékának egyik fontos üzenete, hogy az elveszetnek tűnő ügyekért is érdemes küzdeni - jelentette ki Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár csütörtökön a felvidéki Dunaszerdahelyen, ahol beszédet mondott az Esterházy János halálának 60. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.

Módosítás dátuma: 2017. december 08. péntek Bővebben...
 

A reformáció, Debrecen és Erdély kapcsolatáról nyílt kiállítás a Déri Múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2017. december 4. - A reformáció 500. és a Magyar Református Egyház létrejöttének 450. évfordulóját köszöntő idei debreceni programok záró rendezvényeként a Déri Múzeumban hétfő este megnyitották A hit megtartó ereje - Az erdélyi fejedelemség és Debrecen című kiállítást.

Bővebben...
 

Trump távol-keleti útja (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF

2017. november 16. - Hír November 3-án:

Bővebben...
 

Közép-Európa nem volt, hanem lesz (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF


2017. november 9. - Közép-Európa nem politikai fogalom, csupán földrajzi meghatározás. Európa, úgy egészében, ugyancsak földrajzi képlet, méretében csak nyúlvágya a legnagyobb földrésznek, mindamellett az emberi történet felgyorsuló szakaszának, a középkorból az újkorba lépésnek főszereplője volt.

Bővebben...
 

Rákóczi Szövetség: magyar iskolaválasztási kampány indul a Felvidéken (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. december 1. - A karácsony előtti hetekben indítja Felvidéken a magyar iskolaválasztási kampányát a Rákóczi Szövetség - közölte a szervezet az MTI-vel.

Bővebben...
 


11. oldal / 2310

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 185 vendég böngészi