RMDSZ-kongresszus - Újra elnökké választották Kelemen Hunort (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFKolozsvár, 2019. február 23. - Újra Kelemen Hunort választotta elnökévé a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szombaton kolozsvári kongresszusán.

Bővebben...
 

Erdő Péter: Mindszenty József boldoggá avatása jót tenne a magyar nép lelkének (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
Budapest, 2019. február 23. - Mindszenty József bíboros, esztergomi érsek, Magyarország egykori prímásának mielőbbi boldoggá avatása jót tenne a magyar nép lelkének - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szombaton Budapesten, a Hit pajzsa díj átadó ünnepségén.

Bővebben...
 

A tizenévesek kannabiszhasználata összefügghet a későbbi depresszióval (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


London, 2019. február 14. - A tizenévesek kannabiszhasználata és a felnőttkori depresszió között "erős kapcsolatot" találtak brit és kanadai kutatók - írta a BBC hírportálja.

Bővebben...
 

Pénteken kezdődik az ausztráliai magyarság legnagyobb rendezvénye, a Hungarofest (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2019. február 21. - Péntektől vasárnapig rendezik meg Melbourne-ben az ausztráliai magyarság legnagyobb rendezvényét, a Hungarofest elnevezésű kulturális seregszemlét, amelynek keretében mintegy 60 programmal várják az érdeklődőket - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Dávid Ferenc művészettörténész (1940-2019)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapesten született 1940. augusztus 16-án.

Bővebben...
 

A magyar kultúra napja - Kiállítás nyílt a Kárpát-medencében megújuló műemlékekről Ungváron (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Ungvár, 2019. január 22. - A Teleki László Alapítvány közreműködésével az elmúlt három évben a határon túl végzett műemlék-felújításokat bemutató vándorkiállítás nyílt Ideje az építésnek - Megújuló műemlékek a Kárpát-medencében címmel kedden Ungváron, a skanzenben.

Bővebben...
 

Jakubinyi érsek kiterjesztette a csíksomlyói búcsút a pápalátogatás napjára is (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2019. január 22. - Június elsejére, Ferenc pápa csíksomlyói látogatása napjára is kiterjeszti a csíksomlyói búcsút Jakubinyi György, a Gyulafehérvári Római Katolikus Főegyházmegye érseke - közölte honlapján az érsekség.

Módosítás dátuma: 2019. január 23. szerda Bővebben...
 

Eljárás indult a Twitter és a Facebook ellen Oroszországban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Moszkva, 2019. január 21. - Közigazgatási eljárást indított a Twitter és a Facebook ellen az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor), amiért a két amerikai közösségi szolgáltató a vonatkozó törvény értelmében nem Oroszországban tárolta a helyi felhasználók személyes adatbázisát.

Bővebben...
 


10. oldal / 2335

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 179 vendég böngészi