Főoldal Média
Média

Esélytelen, végső harcra készül a Jobbik-zsoldba szegődött Magyar Nemzet (pestisracok.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2017. november 17. - Bizonytalanság uralkodik a Magyar Nemzet szerkesztőségében a lap jövőjének kérdésében, miután a kedden állítólag önként lemondott D. Horváth Gábort a Kaya Ibrahim-botrányból ismert Schlecht Csaba váltotta a főszerkesztői poszton.

Bővebben...
 

Szijjártó: megdöbbentő és szokatlan, hogy egy demokratikus ország egy szövetséges demokratikus országban médiafinanszírozásba kezd (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. november 15. - A külgazdasági és külügyminiszter szerint megdöbbentő és merőben szokatlan, hogy "egy demokratikus ország egy szövetséges demokratikus ország területén médiafinanszírozásba kezd saját költségvetési forrásból".

Bővebben...
 

A jövő évtől egységes módszertan alapján mérik a rádiók hallgatottságát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. november 13. - A jövő év elejétől már elérhetők lesznek az egységes módszertan alapján készült rádiós hallgatottságmérési adatok a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) honlapján - tájékoztatta az NMHH hétfőn közleményben az MTI-t.

Bővebben...
 

Pályára áll a megújuló Echo TV (magyaridok.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2017. november 8. - Szikszai Péter: Reméljük, a változások láttán tátva marad a néző szája

Bővebben...
 

Új vezetők a Lapcomnál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. október 18. - Új vezetőket nevezett ki a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország napilapok élére a Lapcom Zrt., valamint új szakember tölti be a stratégiai igazgatói posztot - áll a társaság által az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben.

Bővebben...
 


3. oldal / 396

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 300 vendég böngészi