Főoldal Média
Média

A tévéből tájékozódik a legtöbb magyar (Haszonhír)

E-mail Nyomtatás PDF

2017. május 23. - A Publicus Intézet reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a választókorú magyarok médiafogyasztási szokásait.

Bővebben...
 

A sajtó és a politika viszonyáról tanácskoztak Kárpát-medencei magyar újságírók Ungváron (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Ungvár, 2017. május 12. - A sajtó és a politika egymásra gyakorolt hatásának aspektusait vitatták meg Kárpát-medencei magyar újságírók pénteken Ungváron, a Külhoni Magyar Újságíró Egyesületek Konvenciójának (KMÚEK) soros évi közgyűlésén.

Bővebben...
 

A köztévé után a közszolgálati rádió is beszüntette adását Izraelben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Jeruzsálem, 2017. május 10. - Nyolcvanegy évi működés után szerda este az izraeli közszolgálati rádió, a "reset bet" is beszüntette adását, miután előző este a bezárásra ítélt régi közmédia tévéadása is véget ért az utolsó tévéhíradó sugárzásával.

Bővebben...
 

A világon mindenhol alapvető kérdések merülnek fel a sajtó működésével kapcsolatban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Jeruzsálem, 2017. május 9. - Hasonló kérdések merülnek fel Izraelben a sajtó működésével kapcsolatban, mint a világon mindenhol, és az izraeli médiában megértik a magyar kormány biztonságpolitikai megfontolásait - hangsúlyozta Kovács Zoltán kormányszóvivő háromnapos izraeli látogatása végén, kedden az MTI-nek nyilatkozva.

Bővebben...
 

Az Index.hu Zrt. a Magyar Fejlődésért Alapítvány tulajdonába került (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. április 20. - A Magyar Fejlődésért Alapítvány kizárólagos tulajdonába került csütörtökön az Index.hu internetes hírportált kiadó részvénytársaság - közölte Bodolai László ügyvéd, az alapítvány kurátora a honlapon.

Bővebben...
 


4. oldal / 394

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 281 vendég böngészi