Főoldal Média
Média

Külföldi befektetők megvették a Népszavát és a Geomédia-csoport médiaportfolóióját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. október 20. - A liechtensteini székhelyű XXI Century Invest AG - eddigi tulajdonosaiktól - megvásárolta a Népszava napilapot, valamint a Geomédia-csoport médiaportfólióját: a Szabad Föld és a Vasárnapi Hírek hetilapot, valamint a kiadó magazinjait - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Kutatópont: egyre több magyar használja a közösségi médiát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. október 12. - A Kutatópont legfrissebb felmérése szerint a magyar lakosság körében egyre többen rendelkeznek felhasználói profillal közösségi médiafelületen.

Bővebben...
 

Kinevezték a két legnagyobb vajdasági magyar lap új vezetőit (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Belgrád, 2016. szeptember 22. - Jóváhagyta csütörtökön a vajdasági Magyar Nemzeti Tanács (MNT) a Magyar Szó című újvidéki napilap, valamint a Hét Nap című szabadkai hetilap, a két legjelentősebb és legnagyobb múltú vajdasági magyar újság régi-új főszerkesztőinek és igazgatóinak kinevezését.

Bővebben...
 

Méltányos feltételeket követelnek a művészek az online platformokkal szemben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. szeptember 1. - Méltányos feltételeket követel az online platformokkal szemben 18 ezer európai alkotó, köztük 650 magyar szerző.

Bővebben...
 

Ki akarja irtani a bulvárt a televíziókból a kínai médiahatóság (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Peking, 2016. augusztus 30. - Meg akarja "tisztítani" a kínai televíziós csatornákat a "nyugati életstílust" népszerűsítő tartalmaktól, a szórakoztatóipar celebjeiről szóló pletykáktól, a bulvárhírektől - erre vonatkozóan új rendelkezést adott ki kedden körlevelében az állami médiafelügyelet (SAPPRFT).

Bővebben...
 


7. oldal / 394

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 264 vendég böngészi