Főoldal Média
Média

A kisebbségi média működéséről tartottak tanácskozást Brüsszelben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Brüsszel, 2017. június 8. - A kárpát-medencei határon túli magyar sajtó helyzetét áttekintő, kisebbségi nyelvű média helyzetével foglalkozó tanácskozást tartottak Brüsszelben magyar újságírók, médiaszakemberek és európai parlamenti képviselők részvételével.

Bővebben...
 

A tévéből tájékozódik a legtöbb magyar (Haszonhír)

E-mail Nyomtatás PDF

2017. május 23. - A Publicus Intézet reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a választókorú magyarok médiafogyasztási szokásait.

Bővebben...
 

A sajtó és a politika viszonyáról tanácskoztak Kárpát-medencei magyar újságírók Ungváron (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Ungvár, 2017. május 12. - A sajtó és a politika egymásra gyakorolt hatásának aspektusait vitatták meg Kárpát-medencei magyar újságírók pénteken Ungváron, a Külhoni Magyar Újságíró Egyesületek Konvenciójának (KMÚEK) soros évi közgyűlésén.

Bővebben...
 

A köztévé után a közszolgálati rádió is beszüntette adását Izraelben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Jeruzsálem, 2017. május 10. - Nyolcvanegy évi működés után szerda este az izraeli közszolgálati rádió, a "reset bet" is beszüntette adását, miután előző este a bezárásra ítélt régi közmédia tévéadása is véget ért az utolsó tévéhíradó sugárzásával.

Bővebben...
 

A világon mindenhol alapvető kérdések merülnek fel a sajtó működésével kapcsolatban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Jeruzsálem, 2017. május 9. - Hasonló kérdések merülnek fel Izraelben a sajtó működésével kapcsolatban, mint a világon mindenhol, és az izraeli médiában megértik a magyar kormány biztonságpolitikai megfontolásait - hangsúlyozta Kovács Zoltán kormányszóvivő háromnapos izraeli látogatása végén, kedden az MTI-nek nyilatkozva.

Bővebben...
 


7. oldal / 398

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 127 vendég böngészi