Főoldal Média
Média

Bizalmatlan az erdélyi magyar sajtó a Grindeanu-kormánnyal szemben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2017. január 5. - A Grindeanu-kormánnyal szembeni bizalmatlanságról árulkodnak az erdélyi magyar írott és elektronikus sajtóban csütörtökön megjelent véleménycikkek.

Bővebben...
 

Cisco: a teljes adatközponti forgalom 92 százaléka felhőalapú lesz 2020-ra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. január 4. - A teljes adatközponti forgalom 92 százaléka felhőalapú lesz 2020-ra, a globális felhőalapú adatforgalom csaknem négyszeresére, 3,9 zettabájtról 14,1 zettabájtra nő - derül ki Cisco kutatásából, amely a globális felhő alapú és adatközponti forgalommal kapcsolatos trendeket vizsgálja.

Bővebben...
 

Hatszázmillió forinttal támogatja 2017-ben a nyomtatott és online lapok megjelenését az NKA (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. december 27. - Jövőre hatszázmillió, 2018-ban és 2019-ben pedig 300-300 millió forint keretösszeget biztosít a nyomtatott és online lapok megjelentetésére a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) bizottsága.

Bővebben...
 

Konferencia: az internetre is érvényesek a médiaszabályok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. november 3. - Miközben az internet térnyerésével folyamatosan átalakul a sajtó- és a szólásszabadság tartalma, továbbra is érvényesek a sajtószabadságra vonatkozó demokratikus jogrend szabályai - mondta Koltay András, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) és az NMHH Médiatudományi Intézetének közös, "A médiaszabályozás legújabb fejleményei - európai kihívások és megoldási kísérletek" című budapesti konferenciáján csütörtökön.

Bővebben...
 

Az Opimus Press vette meg a Mediaworks Hungaryt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. október 25. - Az Opimus Press Zrt. vette meg a Mediaworks Hungary Zrt.-t - tették közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Bővebben...
 


9. oldal / 398

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 116 vendég böngészi