Főoldal Média
Média

Hatszázmillió forinttal támogatja 2017-ben a nyomtatott és online lapok megjelenését az NKA (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. december 27. - Jövőre hatszázmillió, 2018-ban és 2019-ben pedig 300-300 millió forint keretösszeget biztosít a nyomtatott és online lapok megjelentetésére a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) bizottsága.

Bővebben...
 

Konferencia: az internetre is érvényesek a médiaszabályok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. november 3. - Miközben az internet térnyerésével folyamatosan átalakul a sajtó- és a szólásszabadság tartalma, továbbra is érvényesek a sajtószabadságra vonatkozó demokratikus jogrend szabályai - mondta Koltay András, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatója a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) és az NMHH Médiatudományi Intézetének közös, "A médiaszabályozás legújabb fejleményei - európai kihívások és megoldási kísérletek" című budapesti konferenciáján csütörtökön.

Bővebben...
 

Az Opimus Press vette meg a Mediaworks Hungaryt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. október 25. - Az Opimus Press Zrt. vette meg a Mediaworks Hungary Zrt.-t - tették közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Bővebben...
 

Tömeges hackertámadás érte amerikai cégek és médiumok honlapjait (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Washington, 2016. október 21. - Tömeges hackertámadás érte az Egyesült Államokban több internetes világcég és médium szervereit.

Bővebben...
 

Külföldi befektetők megvették a Népszavát és a Geomédia-csoport médiaportfolóióját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. október 20. - A liechtensteini székhelyű XXI Century Invest AG - eddigi tulajdonosaiktól - megvásárolta a Népszava napilapot, valamint a Geomédia-csoport médiaportfólióját: a Szabad Föld és a Vasárnapi Hírek hetilapot, valamint a kiadó magazinjait - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 


9. oldal / 397

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 131 vendég böngészi