Főoldal Média
Média

Symantec: a kiberbűnözők a mindennapi élet részévé váltak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 19. - A Symantec 2015-ben 430 millió új számítógépes kártevőt azonosított, a zsarolóvírusok száma 35 százalékkal nőtt, s kutatása alapján megállapította, hogy a kiberbűnözők a mindennapi élet részévé váltak.

Bővebben...
 

Jogi garanciák lesznek az olcsóbb internet-szolgáltatásra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 17. - Jogi garanciákat kíván teremteni a kormány arra, hogy az internetszolgáltatók valóban csökkentsék az árakat, miután 2017-től 27-ről 5 százalékra csökken az internet áfája - mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

Bővebben...
 

A szlovákiai magyar nyelvű rádióadás is kivételt kapott a "hazai" zene minimumát meghatározó cenzus alól (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Pozsony, 2016. április 12. - Nyolc rádióadó - köztük a közszolgálati rádió magyar adása - kapott kivételt az alól a szabályozás alól, amely megszabja a szlovákiai rádiókban közvetített "hazai" zene minimumát - jelentette be a fő szlovák médiahatóság a Frekvenciatanács (RVR) vezetése kedden Pozsonyban tartott sajtótájékoztatójukon.

Bővebben...
 

Médiatanács: bírság a TV2-nek, rádiós frekvenciadöntések (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 8. - A médiatanács 220 ezer forintra bírságolta a csatorna szolgáltatóját, mert a TV2 Trendmánia című magazinjának egyik januári adásában egy körömlakkmárka népszerűsítésével megsértették a termékmegjelenítési szabályokat - közölte az MTI-vel pénteken a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Bővebben...
 

A média működéséről és a sajtószabadságról szóló kiadványokat mutattak be (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 7. - A média működéséről és a sajtószabadságról szóló, a Wolters Kluwer Kft. kiadónál megjelent szakmai kiadványokat mutattak be Budapesten, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen csütörtökön.

Bővebben...
 


10. oldal / 394

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 261 vendég böngészi