Főoldal Média
Média

Médiatanács: bírság a TV2-nek, rádiós frekvenciadöntések (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 8. - A médiatanács 220 ezer forintra bírságolta a csatorna szolgáltatóját, mert a TV2 Trendmánia című magazinjának egyik januári adásában egy körömlakkmárka népszerűsítésével megsértették a termékmegjelenítési szabályokat - közölte az MTI-vel pénteken a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Bővebben...
 

A média működéséről és a sajtószabadságról szóló kiadványokat mutattak be (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 7. - A média működéséről és a sajtószabadságról szóló, a Wolters Kluwer Kft. kiadónál megjelent szakmai kiadványokat mutattak be Budapesten, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen csütörtökön.

Bővebben...
 

Internetkapcsolat nélkül is ellophatják az adatokat a számítógépről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 28. - Internetkapcsolat nélküli adatlopási módszert fedeztek fel az ESET szakemberei, amelyhez elegendő csupán egy fertőzött USB adathordozó.

Bővebben...
 

Deutsch: ősszel nyújtják be a V4-ek a nagy internetes cégek adóelkerülését kezelő javaslatot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 21. - Ősszel kerülhet a brüsszeli döntéshozók asztalára a visegrádi négyek (V4) javaslata a nagy nemzetközi internetes cégek adóelkerülésének megszüntetéséről - mondta Deutsch Tamás, a Digitális Jóléti Program miniszterelnöki biztosa hétfőn az Inforádió Aréna című műsorában.

Bővebben...
 

Nézőpont Intézet: egyre többen állnak ki a közmédia szükségessége mellett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 18. - Egyre többen állnak ki a közmédia szükségessége mellett - állapította meg a Nézőpont Intézet kutatása, amelyet pénteken juttattak el az MTI-hez.

Bővebben...
 


10. oldal / 394

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 455 vendég böngészi