Soltész: a nemzet számára fontos az egyházi nevelés (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFGyőr, 2021. február 26. - Az egyházi nevelés fontosságáról beszélt a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken Győrben, ahol 4,6 milliárd forint hazai forrásból újul meg a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda épülete.

Módosítás dátuma: 2021. február 27. szombat Bővebben...
 

Nyirő József regényrészletéből készülő kisjátékfilm forgatása kezdődött Székelyföldön (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFKolozsvár, 2021. február 26. - Nyirő József Uz Bence című regényének részletéből készülő kisjátékfilm forgatása kezdődött pénteken Székelyföldön.

Bővebben...
 

A Szent István-teremből vitték a Szent Koronát az utolsó magyarországi királykoronázásra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2021. február 25. - A Budavári Palota Szent István-terméből indult útjára a Szent Korona a Mátyás-templomba az utolsó magyar királykoronázáskor 1916 decemberében - idézte fel az augusztus 20-án eredeti pompájában újranyíló terem múltjából az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában Rostás Péter, a Kiscelli Múzeum igazgatója.

Módosítás dátuma: 2021. február 26. péntek Bővebben...
 

Kolozsvári magyar egyetemi hallgatók történelmi sikere egy kanadai nemzetközi esettanulmány-versenyen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Bukarest, 2021. február 24. - Az erdélyi magyar felsőoktatás és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) történetében először végzett első helyen egy globális gazdasági esettanulmány-versenyen a kolozsvári egyetem négy magyar mesterszakos hallgatója, aki a kanadai Calgary-i Egyetem által szervezett nemzetközi megmérettetésen diadalmaskodott.

Módosítás dátuma: 2021. február 25. csütörtök Bővebben...
 

Több mint egy köbméter lejárt gyógyszert dobtak a Kolozsvárt ivóvízzel ellátó tározóba (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2021. február 24. - Ismeretlenek több mint egy köbméter lejárt gyógyszert dobtak a Kolozsvárt ivóvízzel ellátó Tarnica víztározóba.

Bővebben...
 

Potápi: vállalják minél többen magyarságukat a szlovákiai népszámláláson! (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. február 24. - Magyarságuk vállalását kérte a felvidéki, illetve szlovákiai magyaroktól a 2021-es szlovákiai népszámláláson a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerdán.

Bővebben...
 

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFLiverpool, 2021. február 24. - A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.

Módosítás dátuma: 2021. február 25. csütörtök Bővebben...
 

Megegyezett a Facebook és az ausztrál kormány (888.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2021.  február 23. - A Facebook közösségi hálózatot üzemeltető cég kedden bejelentette, hogy napokon belül helyreállítja ausztráliai platformján a hírszolgáltatást, mert megállapodott a canberrai kormánnyal a köztük vitát kiváltó törvénytervezet módosításáról.

Bővebben...
 


8. oldal / 2383

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 384 vendég böngészi