Hetvenöt éve egy huszárcsínnyel kerültek hatalomra a kommunisták (index.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

 

Budapest, 1948. június 12., Rákosi Mátyás, a Magyar Kommunista Párt főtitkára (háttal) és Szakasits Árpád, a Szociáldemokrata Párt főtitkára átölelik egymást a két párt egyesülési kongresszusán© Fotó Magyar Fotó / MTI

2023. június 12. - Alig három évvel a második világháború befejezése után újabb kataklizma érte a magyar társadalmat: 1948. június 12-én fúzióra lépett a Szakasits Árpád vezette Magyarországi Szociáldemokrata Párt és a Rákosi Mátyás vezetése alatt álló Magyar Kommunista Párt.

Bővebben...
 

NMHH: az egyik legnépszerűbb internetezési forma a közösségi média (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2023. május 30.- Az egyik legnépszerűbb netezési forma a közösségi média; naponta átlag egy órát töltenek a felhasználók a Facebookon, de negyedórát sem fordítanak arra, hogy valamilyen híroldalon vagy azon oldalak applikációin keresztül tájékozódjanak - derült ki abból a friss kutatásból, amelynek eredményeit az NMHH Kommunikációs Igazgatóság kedden küldte el az MTI-nek.

Bővebben...
 

Félszáz elszigetelt háztartást szerelnek fel napelemrendszerrel a székelyföldi Hargita megyében (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2023. május 30. - Félszáz, az áramhálózattól távol eső, elszigetelt háztartást szerelnek fel napelemrendszerrel egy norvég alapokból finanszírozott projekt keretében Hargita megyében - közölte az MTI-vel a székelyföldi megye önkormányzata.

Bővebben...
 

Miért nem nevetnek a világ legboldogabbjai, a finnek? (index.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

 

2023. május 26. - Egy több mint 50 ezer felnőtt részvételével Spanyolországban, Mexikóban, Indiában, Kínában, Oroszországban, Ghánában, Dél-Afrikában, Finnországban és Lengyelországban végzett felmérés azt vizsgálta, hogy az emberek mennyire aggodalmaskodóak, ingerültek, dühösek, stresszesek, kedvetlenek, nyugodtak vagy boldogok.

Bővebben...
 

Háromszázezer zarándokot várnak szombaton a csíksomlyói pünkösdi búcsúba (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

 

Kolozsvár/Csíkszereda, 2023. május 24. - Mintegy 300 ezer zarándokot várnak a szombaton tartandó hagyományos pünkösdi búcsúba az erdélyi Csíksomlyón - közölték a szervezők szerdán sajtótájékoztatón Csíkszeredában.

Bővebben...
 

Jordan Peterson: Az Orbán-kormány által képviselt családmodell értékein alapul az egészséges társadalom (Mandiner)

E-mail Nyomtatás PDF

2023. május 10. - Harmadik alkalommal látogatott május 9-én, kedden Magyarországra Jordan B. Peterson világszerte népszerű kanadai klinikai szakpszichológus.

Módosítás dátuma: 2023. május 10. szerda Bővebben...
 

Nyílt levél a nem létezőhöz (magyarhirlap.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

 

2020. július 2. - Kedves nem létező világerő! Töredelmesen be kell, hogy valljam, elbizakodott voltam, mert azt hittem, hogy veled kapcsolatban már nem érhet meglepetés, azt’ de!

Bővebben...
 

Reformátusok találkoznak Debrecenben május közepén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

 

Budapest, 2023. május 4. - Második alkalommal rendezik meg a hajdúsági megyeszékhelyen a Debreceni Református Napokat.

Módosítás dátuma: 2023. május 04. csütörtök Bővebben...
 


10. oldal / 2413

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 99 vendég böngészi