Szilágyi Péter: az Orbán-kormány új alapokra helyezte a külhoni és a diaszpóra magyarság képviselőivel folytatott párbeszédet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Magyaralmás, 2020. október 17. - Az Orbán-kormány új alapokra helyezte a külhoni és a diaszpóra magyarság képviselőivel folytatott párbeszédet és azon dolgozik, hogy minél több területen váljon általánossá az egységes magyar nemzetben és az egységes Kárpát-medencében gondolkodás - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa szombaton, Magyaralmáson.

Módosítás dátuma: 2020. október 17. szombat Bővebben...
 

Semjén: Pázmány Péter életműve a kereszténység és a magyarság egységének iskolapéldája (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2020.október 14. - Pázmány Péter személye és műve iskolapéldaként állítja elénk a kereszténység és a magyarság egységét – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerdán, Budapesten

Módosítás dátuma: 2020. október 14. szerda Bővebben...
 

Kutatás: az erdélyi magyarok értékrendje bizonyos kérdésében jobban hasonlít a romániaira, mint a magyarországira (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2020. október 13. - Egy kutatás szerint az erdélyi magyarok értékrendje a család, a nemi szerepek és a vallásgyakorlás kérdésében jobban hasonlít a romániaira, mint a magyarországira.

Bővebben...
 

Bagdy Emőke: kikérem magamnak a szakmaiatlanságot! (magyarnemzet.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. október 12. - Szombaton közöltük a több mint ezer pszichológus által írt állásfoglalást, a Meseország mindenkié című könyv kapcsán, amelyben Bagdy Emőke a támadások kereszttüzébe került, mert nyilatkozatában az óvodáskori érzékenyítés veszélyeire hívta fel a figyelmet.

Módosítás dátuma: 2020. október 12. hétfő Bővebben...
 

Ennyire gyűlöli a magyarokat Berend Nóra (magyarnemzet.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. október 12. - Berend Nóra történész kartársnő azt hitte, hogy jó ötlet puszta kézzel beletenyerelni a méhkasba, pedig a történelmi materializmus is azt tanácsolja, hogy ez esetben viseljünk kesztyűt, és nem árt, ha előbb elkábítjuk a méheket – ezt a műveletet a népek ópiumával javallott végrehajtani a marxista használati utasítások szerint.

Módosítás dátuma: 2020. október 12. hétfő Bővebben...
 

Attila, a hunok királya (Demokrata)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. október 2. - Elkészült és meg is érkezett Vácra Attila király lovas szobra, a hun uralkodó egyik fontos hazai emlékműve.

Módosítás dátuma: 2020. október 02. péntek Bővebben...
 

Tőkés László szerint az erdélyi magyar pártok összefogása kell a választási küszöb átlépéséhez (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2020. október 8. - Tőkés László szerint az erdélyi magyar pártok megegyezésére és összefogására van szükség az öt százalékos küszöb átlépéséhez a december elején tartandó romániai parlamenti választásokon.

Módosítás dátuma: 2020. október 08. csütörtök Bővebben...
 

Újraszentelték a csaknem hárommilliárd forintból felújított soproni Szent Mihály-templomot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFSopron, 2020. október 1. - Újraszentelték a Modern városok program részeként csaknem hárommilliárd forintból felújított, a város védőszentjéről elnevezett, több mint hétszázéves Szent Mihály-templomot csütörtökön Sopronban.

Módosítás dátuma: 2020. október 01. csütörtök Bővebben...
 


4. oldal / 2366

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 179 vendég böngészi