Előadás- és nézőszámot is növelte az elmúlt évadban a Soproni Petőfi Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2017. július 2. - Az előadások és a nézők számát is növelni tudta a 2016-2017-es évadban a Soproni Petőfi Színház, amely a következő évadában a mostani teljesítményt is szeretné túlszárnyalni - mondta a teátrum igazgatója a vasárnapi társulati ülésen Sopronban.

Módosítás dátuma: 2017. július 02. vasárnap Bővebben...
 

Tanévzáró és diplomaátadó ünnepséget tartottak az Ungvári Nemzeti Egyetem magyar karán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Ungvár, 2017. június 30. - Az Ungvári Nemzeti Egyetem (UNE) magyar karának 77 végzős diákja vette át diplomáját ünnepélyes keretek közt pénteken a kárpátaljai megyeszékhelyen.

Bővebben...
 

Szűz Mária tisztelete képes testvérekké tenni a szomszéd népeket (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. június 30. - Szűz Mária tisztelete képes testvéri közösségben egybekapcsolni a szomszéd népeket, anyai segítsége pedig ma is át tud vezetni minden történelmi nehézségen - mondta Erdő Péter bíboros, prímás a czestochowai Fekete Madonna kegykép Szent István-bazilikában lévő másolatának megkoronázásakor pénteken.

Módosítás dátuma: 2017. június 30. péntek Bővebben...
 

Hét magyar alkotót is meghívott tagjai sorába az Oscar-díjat odaítélő amerikai filmakadémia (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Los Angeles, 2017. június 29. - Rekordnak számító 774 új tagot, köztük hét magyar rendezőt, írót, animációs filmest hívott meg soraiba az Oscar-díjakról döntő amerikai filmakadémia - adta hírül a Variety című filmes portál.

Bővebben...
 

A Facebook túl a kétmilliárdon (Haszonhír)

E-mail Nyomtatás PDF

2017. június 29. - Már kétmilliárd ember használja a Facebookot – jelentette be Mark Zuckerberg, a cég alapító-vezérigazgatója.

Bővebben...
 

A romániai magyarság további támogatásáról egyeztetett Orbán Viktor Kelemen Hunorral (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. június 26. - Az erdélyi magyar közösség aktuális problémáiról, kihívásairól tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke hétfő délelőtt az Országházban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

Bővebben...
 

Matolcsy Ádám vette meg az Origót kiadó New Wave Media Groupot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. június 28. - A Matolcsy Ádám vezette Magyar Stratégiai Zrt. vette meg a korábbi New Wave Media és Origo Media portfólió egyesítéséből tavasszal létrejött New Wave Media Group Zrt.-t - közölte a New Wave Media Group Zrt. szerdán az MTI-vel.

Bővebben...
 

A kárpátaljai Rákóczi-főiskola helyzete stabilizálódott (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Beregszász, 2017. június 26. - A magyar állam támogatásának köszönhetően a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola az elmúlt hét esztendőben többet fejlődött, mint a megelőző 15 évben, a helyzete stabilizálódott - jelentette ki Orosz Ildikó rektor hétfőn Beregszászon a főiskola diplomaosztó ünnepségén, ahol 159 végzős diák vehette át diplomáját.

Bővebben...
 


9. oldal / 2284

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 208 vendég böngészi