Tőkés László: a temesvári és az erdélyi magyarságot megerősítheti az 1989-es helytállásának tudata (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár/Temesvár, 2019. szeptember 26. - Tőkés László szerint a temesvári és erdélyi magyarságot megerősítheti az 1989-es helytállásának tudata.

Módosítás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök Bővebben...
 

Gyerekpszichiáter: veszélyes, ha túl sok fotót posztolnak a szülők a gyermekükről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. szeptember 21. - Veszélyes, ha túl sok fotót posztolnak a szülők a gyermekükről - mondta Pászthy Bea gyermekpszichiáter az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában.

Bővebben...
 

Az 1989-es népfelkelés első áldozatára, Újvárossy Ernőre emlékeztek Temesváron (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2019. szeptember 18. - Az 1989-es temesvári népfelkelés első áldozatának tekintett Újvárossy Ernőre emlékeztek szerdán Temesváron, a nevét viselő református gyülekezeti teremben, temetése 30. évfordulóján.

Bővebben...
 

Először azonosították a balkezesség genetikai utasításait (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

London, 2019. szeptember 5. - Először azonosították a balkezesség genetikai utasításait, amelyek jelentősen befolyásolják az agy egyes területeinek szerkezetét és működését - írta a BBC hírportálja.

Bővebben...
 

Hat bemutató lesz a Soproni Petőfi Színházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Sopron, 2019. szeptember 2. - Hat darabot mutatnak be a felnőtt bérlet keretében a Soproni Petőfi Színházban, az első nagyszínpadi bemutató Lehár Ferenc A víg özvegy című nagyoperettje lesz október 19-én - tájékoztatta az évadnyitó társulati ülést követően az intézmény hétfőn az MTI-t.

Bővebben...
 

Szili: az óvodafejlesztési programmal Kárpát-medencei közös gondolkodást teremt a magyar állam (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFPozsony/Nagyszelmenc, 2019. szeptember 1. - Az óvodafejlesztési programmal a magyar állam egy Kárpát-medencei közös gondolkodást és cselekvést teremt meg a magyar nemzet jövőjéről - jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, a felvidéki Nagyszelmencen, ahol beszédet mondott a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program keretében elkészült új helyi görög katolikus magyar óvoda átadásán vasárnap.

Bővebben...
 

Soltész Miklós: a kormány feladata és kötelessége is a templomépítési törekvések támogatása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Eger, 2019. szeptember 1. - A kormány feladata, és ha lehetősége van, kötelessége is támogatni a templomépítési törekvéseket, amit most 250 millió forinttal tett meg a Szent II. János Pál nevét felvevő missziós központ esetében - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára vasárnap Egerben a templomot felszentelő szentmisét követően az MTI-nek.

Bővebben...
 

A mentális betegeket az előítéletektől is védeni kell a szakember szerint (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2019. augusztus 31. - A mentális betegségekhez sok előítélet kapcsolódik, a szakembereknek ezek ellen is küzdeniük kell a gyógyítás mellett - mondta a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bővebben...
 


9. oldal / 2344

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 235 vendég böngészi