Pauska Zsolt Példányszámok és hazugságok (feol.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2019. május 13. - „Amióta a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworkshöz kerültek ezek a lapok, majd onnan át a kormánypárti médiaalapítványhoz, folyamatosan esik az olvasótáboruk” – írta az önmeghatározása szerint objektív és független HVG csütörtöki online kiadása, a Matesz legfrissebb adatait értelmezve.

Bővebben...
 

Grezsa: a magyar kormánynak kötelessége minden kárpátaljai közösségen segíteni (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Drágabártfalva, 2019. május 12. - Függetlenül attól, hogy milyen a viszony Budapest és Kijev között, a magyar kormánynak kötelessége minden kárpátaljai közösségen segíteni - jelentette ki Grezsa István miniszteri biztos vasárnap az ilosvai járási Drágabártfalván (Drahobratovo), ahol magyar kormányzati támogatásból épült hősi emlékművet avattak.

Bővebben...
 

Egyetértenek a kormány családtámogatási rendszerével a történelmi keresztény egyházak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. május 8. - Egyetértenek a kormány családtámogatási rendszerével a történelmi keresztény egyházak - közölte a katolikus, a református és az evangélikus egyház püspökeinek szerdai budapesti, a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinati székházában tartott találkozója után az MRE kommunikációs szolgálata az MTI-vel.

Bővebben...
 

Fischl Vilmos: megfeleződhet Németországban az evangélikus és a katolikus egyház híveinek száma (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2019. május 6. - Ha a jelenlegi demográfiai tényezők nem változnak, és az egyházból való kilépések száma állandósul Németországban, felére csökkenhet az evangélikus és a katolikus egyház híveinek száma az országban 2060-ig - idézett egy friss kutatási eredményt a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkára az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Bővebben...
 

Pásztor István újraválasztották a VMSZ elnökévé (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFDoroszló, 2019. május 4. - Újabb négy évre Pásztor Istvánt választották meg a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökének a legnagyobb délvidéki magyar párt szombati tisztújító közgyűlésén a nyugat-bácskai Doroszlón.

Módosítás dátuma: 2019. május 04. szombat Bővebben...
 

Kubatov: törekvések vannak Európa keresztény alapjainak megváltoztatására (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. április 28. - Kubatov Gábor szerint azért is lesz minden korábbinál fontosabb a május 26-i európai parlamenti (EP-) választás, mert törekvések vannak Európa tradícióinak, keresztény alapjainak megváltoztatására. "Szinte erőszakot vesznek rajtunk és ránk akarják erőltetni a migránsokat" - fogalmazott a Fidesz alelnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Bővebben...
 

Román katonasírok betonkeresztjeit telepítették az úzvölgyi első világháborús magyar katonatemetőbe (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2019. április 29. - A Bákó megyei Dormánfalva (Darmanesti) önkormányzata román katonasírok parcelláját hozta létre a Székelyföld keleti határán fekvő, elnéptelenedett Úzvölgye település magyar katonai temetőjében anélkül, hogy engedélyt kért volna a temetőt fenntartó és gondozó Csíkszentmárton önkormányzatától - számolt be hétfőn a Székelyhon.ro portál.

Bővebben...
 

Benyújtotta lemondását Kárpátalja kormányzója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFUngvár, 2019. április 23. - Benyújtotta lemondását Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán elnöknek Hennagyij Moszkal, a Kárpátalja megyei állami közigazgatási hivatal elnöke - adták hírük kedden kárpátaljai hírportálok.

Módosítás dátuma: 2019. július 27. szombat Bővebben...
 


6. oldal / 2335

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 191 vendég böngészi