Kondor Péter az új evangélikus püspök (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2018. március 5. - Kondor Péter békéscsabai lelkészt választották a Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Déli Egyházkerületének új püspökévé - közölte az Evangélikus Információs Szolgálat hétfőn az MTI-vel.

Bővebben...
 

Székely szabadság napja - Háromszéken valamennyi magyar politikai szervezet mozgósít (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár/Sepsiszentgyörgy, 2018. március 5. - Háromszéken valamennyi magyar politikai szervezet mozgósítja a szimpatizánsait a székely szabadság napja alkalmából tartandó szombati marosvásárhelyi megemlékezésre és felvonulásra.

Bővebben...
 

Kelemen Hunor: Románia száz év alatt sem tudta áttörni a Kárpátokat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Marosvásárhely, 2018. március 3. - Kelemen Hunor szerint Románia száz év alatt sem tudta áttörni Kárpátokat, nem tudta Erdélyt autópályákkal összekötni a többi román tartománnyal.

Bővebben...
 

A nagyváradi önkormányzat megháromszorozta a Szent László Napok támogatását (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár/Nagyvárad, 2018. március 2. - Az eddigi támogatás közel háromszorosával támogatja a nagyváradi önkormányzat a Szent László Napok idei megrendezését - írja pénteki számában a Krónika erdélyi magyar napilap.

Bővebben...
 

Tőkés László: az erdélyi magyarság legfontosabb ügye az önrendelkezés (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2018. március 2. - Az erdélyi magyarság legfontosabb ügye az önrendelkezés - hangoztatta Tőkés László európai parlamenti képviselő, a Kárpát-medencei Magyar Autonómiatanács (KMAT) elnöke a szervezet tanácskozása után tartott sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

Módosítás dátuma: 2018. március 02. péntek Bővebben...
 

Tematikus programokkal várja idén a Soproni Ünnepi Hetek sorozata a közönséget (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2018. március 2. - Tematikus hetekkel és megújult műsortervvel várja a közönséget idén a Soproni Ünnepi Hetek sorozata a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban és a város számos pontján június 8. és július 15. között - hangzott le a rendezvényről tartott pénteki budapesti sajtótájékoztatón.

Módosítás dátuma: 2018. március 02. péntek Bővebben...
 

Semjén Zsolt: a horvát-magyar az egyik legszorosabb sorsközösség (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Csurgó, 2018. március 2. - A horvát-magyar az egyik legszorosabb sorsközösség a közép-európai térség történetében - mondta a miniszterelnök-helyettes Csurgón pénteken.

Bővebben...
 

PARLANDO zenepedagógiai folyóirat 60. évfolyam 2018/2. szám

E-mail Nyomtatás PDF


2018. március 2. - A Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete (MZTSZ) ingyenes internetes zenepedagógiai folyóirata (www.parlando.hu)

Bővebben...
 


6. oldal / 2316

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 103 vendég böngészi