Orbán: védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFNagykáta, 2019. május 17. - A kereszténydemokrata politikai vezetők feladata, hogy védjék és erősítsék azt az életformát, amely a keresztény hitből kinőtt: az emberi méltóságot, a családot, a hazát és az egyházi közösségeket - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Pest megyei Nagykátán, a római katolikus Szent György-templom külső felújításáért tartott hálaadó szentmisén.

Módosítás dátuma: 2019. május 17. péntek Bővebben...
 

Gulyás Gergely: a református egyház utat jelölt ki (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2019. május 17. - A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint „a református egyház utat és irányt jelölt ki, és ezt követte az állam".

Módosítás dátuma: 2019. május 17. péntek Bővebben...
 

Bejelentette észak-amerikai turnéja új időpontjait a Rolling Stones (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
London, 2019. május 16. - Mick Jagger szívműtéte után nyáron indítja korábban elhalasztott észak-amerikai koncertkörútját a Rolling Stones - írta a BBC hírportálja.

Módosítás dátuma: 2019. május 16. csütörtök Bővebben...
 

Kikerült az idegen országok himnuszának éneklését korlátozó rész az állami jelképekre vonatkozó szlovák törvényből (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
Pozsony, 2019. május 15. - Jóváhagyta a pozsonyi törvényhozás szerdán az állami jelképekre vonatkozó szlovák törvénynek azt a módosítását, amellyel a jogszabályból kikerült az idegen országok himnuszának éneklését korlátozó rész.

Módosítás dátuma: 2019. május 15. szerda Bővebben...
 

Kulturális központ létesül magyar állami támogatással Munkácson (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Munkács, 2019. május 13. - A magyar állam Munkácson megvásárolta az egykori Osztrák-Magyar Bank impozáns, a város egyik legemblematikusabbnak számító épületét, amelyben a felújítást követően a helyi magyar közösséget szolgáló Munkácsy Mihály Kulturális Központ (MMKK) kap helyet - jelentette be Grezsa István miniszteri biztos hétfőn a kárpátaljai városban, miután megbeszélést folytatott a helyi magyar politikai, civil, egyházi és oktatási szervezetek, valamint intézmények vezetőivel.

Bővebben...
 

Pauska Zsolt Példányszámok és hazugságok (feol.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2019. május 13. - „Amióta a Mészáros Lőrinc-féle Mediaworkshöz kerültek ezek a lapok, majd onnan át a kormánypárti médiaalapítványhoz, folyamatosan esik az olvasótáboruk” – írta az önmeghatározása szerint objektív és független HVG csütörtöki online kiadása, a Matesz legfrissebb adatait értelmezve.

Bővebben...
 

Melocco Miklós üzenete a magyarokhoz (www.demokrata.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2019. május 11.  - Ennyire egységesnek még sosem láttam az országot.

Bővebben...
 

Grezsa: a magyar kormánynak kötelessége minden kárpátaljai közösségen segíteni (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Drágabártfalva, 2019. május 12. - Függetlenül attól, hogy milyen a viszony Budapest és Kijev között, a magyar kormánynak kötelessége minden kárpátaljai közösségen segíteni - jelentette ki Grezsa István miniszteri biztos vasárnap az ilosvai járási Drágabártfalván (Drahobratovo), ahol magyar kormányzati támogatásból épült hősi emlékművet avattak.

Bővebben...
 


8. oldal / 2337

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 129 vendég böngészi