ÁSZ: szabályszerű volt a Tiszántúli Református Egyházkerület intézményfenntartói gazdálkodása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. április 4. - Az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint szabályszerűen használta fel a Tiszántúli Református Egyházkerület a köznevelési és a szociális humánszolgáltatási feladatok ellátására a központi költségvetésből kapott támogatásokat, azokat a jogszabályi előírásokat betartva adta tovább intézményeinek.

Bővebben...
 

Döntöttek a kiemelt fővárosi színházaknak juttatandó támogatásról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. április 4. - Döntöttek a kiemelt budapesti színházaknak a kivezetett tao-támogatások helyett juttatandó fix összegű többlettámogatásáról, a tizenegy fővárosi fenntartású teátrum között idén 3,5 milliárd forintot osztottak szét a fővárosi vezetés javaslata alapján - erről Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Tarlós István főpolgármester beszélt csütörtökön közös budapesti sajtótájékoztatójukon.

Bővebben...
 

Az RMDSZ európai kisebbségvédelmi törvényért kíván fellépni az EP-ben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2019. április 4. - Az őshonos nemzeti kisebbségek európai uniós védelmét biztosító törvényért kíván fellépni az Európai Parlament következő ciklusában a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).

Bővebben...
 

Lomnici Zoltán: negatívan befolyásolná a román-magyar kapcsolatokat, ha nem szabadulna Beke István és Szőcs Zoltán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár/Feketehalom, 2019. április 3. - Negatívan befolyásolná a román-magyar kapcsolatokat, ha a román legfelsőbb bíróság nem határozna a terrorizmus vádjával elítélt Beke István és Szőcs Zoltán szabadításáról - közölte Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsa civil szervezet elnöke szerdán az MTI-vel.

Bővebben...
 

Szijjártó: világméretű liberális álhírgyárak működnek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2019. március 31. - Világméretű liberális álhírgyárak működnek, amelyek világméretű hazugságokat terjesztenek, s úgy támadnak meg embereket minden alap nélkül, hogy azt igazságnak állítják be - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Bővebben...
 

Távoznak az ECHO TV vezetői (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF


2019. március 29. - Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének.

Bővebben...
 

Mark Zuckerberg nyílt levélben kéri a világ kormányait az internet törvényi szabályozására (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Washington, 201. március 31. - Az internet törvényi szabályozására és ellenőrzésére kérte a kormányokat Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal alapítója és vezetője a The Washington Post szombati számában megjelent nyílt levelében.

Bővebben...
 

Semjén: az állam és az egyház együttműködése a járható út (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFTisztaberek, 2019. március 24. - Nem tudok elképzelni jobb "befektetést" a költségvetési pénzeknek, mint az egyházi intézményekbe történő invesztíció - jelentette ki Semjén Zsolt vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tisztabereken vasárnap.

Bővebben...
 


8. oldal / 2335

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 251 vendég böngészi