PANORÁMA VILÁGKLUB - Csapó Endre új könyvének bemutatója Budapesten

E-mail Nyomtatás PDF

Az esemény időpontja: 2017. november 10. (péntek), 17 óra
Helyszín: Budapest – OKISZ-székház, 1146 Thököly út 60. (I. emeleti Széchenyi terem)

Bővebben...
 

Emlékezzünk október 6-án!

E-mail Nyomtatás PDF


2017. október 29. - Időnként megszólalok a méltatlanság hangján, hogy amíg a magyar nép oly híven tartja meg a nemzeti gyásznapot az aradi vértanúkra emlékezve, még ma is, 168 év után is, minden évben és mindenütt ahol magyarok  élnek, a későbbi három ízben elkövetett újabb, még tömegesebb kivégzésekre nem emlékezünk nemzeti összességünkben, de nemzeti egyesületekben sem.

Bővebben...
 

Szoros szavazati aránnyal szerzett újabb elnöki mandátumot Izsák Balázs az SZNT élén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Marosvásárhely, 2017. október 21. - Szoros szavazati aránnyal szerzett újabb elnöki mandátumot a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) élén Izsák Balázs.

 

Módosítás dátuma: 2017. október 21. szombat Bővebben...
 

Antal Árpád: Székelyföldnek megfelelne az az autonómia, amivel Katalónia jelenleg rendelkezik (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár/Sepsiszentgyörgy, 2017. október 19. - Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester szerint Székelyföld számára modellértékű az az autonómia, amellyel Katalónia rendelkezik Spanyolországon belül, és amely - az utóbbi hetek fejleményei szerint - a katalánoknak nem elég.

Bővebben...
 

Magyarország kormányának alapvető célja a kárpátaljai magyar közösség megőrzése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Beregszász, 2017. október 19. - Magyarország kormányának alapvető célja a kárpátaljai magyar közösség megőrzése és minden lehetséges eszközzel történő támogatása, s a jelenlegi kiélezett ukrajnai helyzetben ez a cél minden eddiginél fontosabb számára - jelentette ki Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár csütörtökön Beregszászon, ahol részt vett a szovjet időszakban üldözött Ortutay Elemér görögkatolikus papról elnevezett kollégium ünnepélyes alapkőletételén.

Bővebben...
 

Új vezetők a Lapcomnál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. október 18. - Új vezetőket nevezett ki a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország napilapok élére a Lapcom Zrt., valamint új szakember tölti be a stratégiai igazgatói posztot - áll a társaság által az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben.

Bővebben...
 

Csökkent a magyarok elfogadottsága a román társadalomban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2017. október 19. - A két évvel ezelőtti szinthez képest csökkent a magyarok elfogadottsága és megbecsültsége a román társadalomban - derült ki a romániai Elie Wiesel Országos Holokausztkutató Intézet által rendelt közvélemény-kutatásból, amelynek eredményeit csütörtökön tették közzé.

Bővebben...
 

Hangfoglaló Program néven működik tovább a Cseh Tamás Program (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. október 18. - Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Programként (röviden Hangfoglaló Program) működik tovább a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programja.

Bővebben...
 


8. oldal / 2300

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 217 vendég böngészi