Figyelemzavaros és hiperaktív lehetett Leonardo da Vinci (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
London, 2019. május 24. - A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral (ADHD) magyarázza egy új kutatás Leonardo da Vinci rendkívüli kreativitását, de munkái befejezésének állandó halogatását is.

Bővebben...
 

A románok többsége szerint Magyarország ellenőrzése alá akarja vonni Erdélyt (MTI/Erdélyma)

E-mail Nyomtatás PDF

2019. május 22. - A románok többsége úgy értékeli, hogy Magyarország elfogadhatatlan mértékben beavatkozik Románia belügyeibe, és azon ügyködik, hogy “így vagy úgy” ellenőrzése alá vonja Erdélyt – egyebek között ez derült ki az INSCOP közvélemény-kutató intézet egy friss felméréséből, amelynek külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekről gyűjtött adatsorát hétfőn tették közzé.

Bővebben...
 

Orbán: védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFNagykáta, 2019. május 17. - A kereszténydemokrata politikai vezetők feladata, hogy védjék és erősítsék azt az életformát, amely a keresztény hitből kinőtt: az emberi méltóságot, a családot, a hazát és az egyházi közösségeket - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Pest megyei Nagykátán, a római katolikus Szent György-templom külső felújításáért tartott hálaadó szentmisén.

Módosítás dátuma: 2019. május 17. péntek Bővebben...
 

Gulyás Gergely: a református egyház utat jelölt ki (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2019. május 17. - A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint „a református egyház utat és irányt jelölt ki, és ezt követte az állam".

Módosítás dátuma: 2019. május 17. péntek Bővebben...
 

Bejelentette észak-amerikai turnéja új időpontjait a Rolling Stones (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
London, 2019. május 16. - Mick Jagger szívműtéte után nyáron indítja korábban elhalasztott észak-amerikai koncertkörútját a Rolling Stones - írta a BBC hírportálja.

Módosítás dátuma: 2019. május 16. csütörtök Bővebben...
 

Kulturális központ létesül magyar állami támogatással Munkácson (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Munkács, 2019. május 13. - A magyar állam Munkácson megvásárolta az egykori Osztrák-Magyar Bank impozáns, a város egyik legemblematikusabbnak számító épületét, amelyben a felújítást követően a helyi magyar közösséget szolgáló Munkácsy Mihály Kulturális Központ (MMKK) kap helyet - jelentette be Grezsa István miniszteri biztos hétfőn a kárpátaljai városban, miután megbeszélést folytatott a helyi magyar politikai, civil, egyházi és oktatási szervezetek, valamint intézmények vezetőivel.

Bővebben...
 

Kikerült az idegen országok himnuszának éneklését korlátozó rész az állami jelképekre vonatkozó szlovák törvényből (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
Pozsony, 2019. május 15. - Jóváhagyta a pozsonyi törvényhozás szerdán az állami jelképekre vonatkozó szlovák törvénynek azt a módosítását, amellyel a jogszabályból kikerült az idegen országok himnuszának éneklését korlátozó rész.

Módosítás dátuma: 2019. május 15. szerda Bővebben...
 

Melocco Miklós üzenete a magyarokhoz (www.demokrata.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2019. május 11.  - Ennyire egységesnek még sosem láttam az országot.

Bővebben...
 


5. oldal / 2335

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 193 vendég böngészi