Közzétették a keresztényüldözésről rendezett konferencia nyilatkozatát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. november 2. - Az Emberi Erőforrások Minisztériumának üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkársága közzétette az október 11. és 13. között Budapesten a keresztényüldözésről rendezett nemzetközi konferencián elfogadott nyilatkozatot.

Bővebben...
 

Pert nyert Szatmárnémeti magyar polgármestere a kétnyelvű utcanévtáblákért pereskedő szervezet ellen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2017. november 2. - Jogerősen pert nyert Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere a Civil Elkötelezettség Mozgalom (Cemo) ellen, mely bírósági úton szerette volna a kétnyelvű utcanévtáblák kihelyezésére kötelezni a polgármestert és a város önkormányzatát.

Bővebben...
 

Reformáció 500 - Felavatták a reformáció emlékművét Debrecenben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFDebrecen, 2017. október 31. - A debreceni Református Nagytemplom és Református Kollégium közötti Emlékkertben kedden este felavatták a reformáció emlékművét, Györfi Sándor és Györfi Lajos szobrászművész alkotását.

Módosítás dátuma: 2017. október 31. kedd Bővebben...
 

Reformáció 500 - Balog: szilárdan őrizni kell a felismert igazságot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. október 30. - Szilárdan őrizni kell a felismert igazságot és nyitottnak kell lenni az újra, ezt üzeni a reformáció - mondta az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten, a Magyar Nemzeti Bankban (MNB), ahol a jegybank alelnökével bemutatta a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából kibocsátott emlékérméket.

Bővebben...
 

Reformáció 500 - Trócsányi: ma különösen nagy az egyház felelőssége (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kecskemét, 2017. október 30. - "Ma különösen nagy az egyház felelőssége. Meg kell szólalnia olyan kérdésekben, amelyek bizonytalanságban tartják a világot" - mondta Trócsányi László Az első 500 - Időutazás a reformációba című kiállítás hétfői megnyitóján a kecskeméti Cifrapalotában.

Bővebben...
 

Mit hozott a német választás? (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF

2017. október 29. - A múlt

Bővebben...
 

A Magyar Érdemrend Nagykeresztjével tüntették ki Fekete Györgyöt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
Budapest, 2017. október 30. - A Magyar Érdemrend Nagykeresztjét vehette át Fekete György belsőépítész, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) távozó elnöke Orbán Viktor miniszterelnöktől hétfőn az Országházban.

Módosítás dátuma: 2017. október 30. hétfő Bővebben...
 

Ötvenhat a nagyhatalmi erőtérben (Magyar Élet)

E-mail Nyomtatás PDF

2017. október 26. - A XIX. század Európája kidolgozta a történelmileg kialakult monarchiák elfogadható parlamenti kormányzatú hatalmi rendszerét.

Bővebben...
 


7. oldal / 2300

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 217 vendég böngészi